Cristiano Ronaldo futbolu bıraktı, güreşe başladı! Rakibin öyle bir düşürdü ki futbolcular şoke oldu!

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’da forma giyen Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, takımının Al-Hilal ile oynadığı maçta enteresan bir faul yaptı. Yıldız futbolcu, Amerikan güreşinde çokça kullanılan sling blade hareketi benzeri bir hareketle rakip futbolcuyu düşürünce gündem oldu.

Cristiano Ronaldo futbolu bıraktı, güreşe başladı! Rakibin öyle bir düşürdü ki futbolcular şoke oldu!

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, İngiliz ekibi Manchester United’dan ayrıldıktan sonra senelik 200 milyon Euro transfer ücreti karşılığında Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a transfer olmuştu.

Cristiano Ronaldo futbolu bıraktı, güreşe başladı! Rakibin öyle bir düşürdü ki futbolcular şoke oldu! - Resim : 1

YAPTIĞI FAULLE GÜNDEM OLDU

İlk maçlarında gol atmakta sıkıntı yaşayan futbolcu, lige alıştıktan sonra gollerini sıraladı. Golcü futbolcu, attığı golden çok yaptığı bir faulle gündem oldu.

Cristiano Ronaldo futbolu bıraktı, güreşe başladı! Rakibin öyle bir düşürdü ki futbolcular şoke oldu! - Resim : 2

RAKİBİNİ GÜREŞÇİ GİBİ YERE İNDİRDİ

Takımının şampiyonluk yolundaki rakibi Al Hilal ile oynadığı maçta bir anda elini rakibinin boynuna dolayan Ronaldo, geri çekilerek rakibi Cuellar'ı yere düşürdü. Bazı futbolcular bu faul sonrası şaşkınlıkla hakemin etrafını sardı. 

Cristiano Ronaldo futbolu bıraktı, güreşe başladı! Rakibin öyle bir düşürdü ki futbolcular şoke oldu! - Resim : 3

Ronaldo, söz konusu faulün ardından hakem Michael Oliver tarafından sarı kart gördü. Ronaldo’nun hareketi WWE ringlerinde yapılan sling blade hareketini andırdı.

Cristiano Ronaldo futbolu bıraktı, güreşe başladı! Rakibin öyle bir düşürdü ki futbolcular şoke oldu! - Resim : 4

MAÇI KAYBETTİLER

Öte yandan Al Nassr mücadeleyi, 2-0 kaybederek şampiyonluk yarışında en yakın rakibi Al-Ittihad'ın 3 puan gerisinde kaldı.