Ronaldo'nun yeni takım arkadaşları oldukça tanıdık

Manchester United ile sözleşmesini fesheden 37 yaşındaki Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, uzun süredir adının geçtiği Suudi Arabistan kulübü Al-Nassr'a transfer oldu. Al-Nassr'da tanıdık isimler göze çarpıyor.

Ronaldo'nun yeni takım arkadaşları oldukça tanıdık

Manchester United ile sözleşmesini fesheden 37 yaşındaki Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, uzun süredir adının geçtiği Suudi Arabistan kulübü Al-Nassr'a transfer oldu. 

Ronaldo, kulüp ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Al-Nassr'da tanıdık isimler göze çarpıyor.

Takımı Garcia çalıştırıyor

Rudi Garcia'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Al Nassr'da Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı birçok isim forma giyiyor. Suudi Arabistan ekibinin kalesini Kolombiyalı tecrübeli isim, David Ospina koruyor.

Luiz Gustavo

Takımın orta saha ve hücum bölgesinde ise yakından tanınan 3 futbolcu yer alıyor.

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Al-Nassr'a transfer olan 35 yaşındaki Luiz Gustavo takımın göze çarpan isimleri arasında yer alıyor. Gustavo yeni takımında 11 maça çıkarken 4 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

Ronaldo'nun yeni takım arkadaşları oldukça tanıdık - Resim : 1

Anderson Talisca

2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında Beşiktaş formasını giyen ve taraftarları kendine hayran bırakan Anderson Talisca da Al-Nassr forması giyiyor. 2021 yılında bu yana oynadığı takımında 42 maça çıkan Talisca 31 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Ronaldo'nun yeni takım arkadaşları oldukça tanıdık - Resim : 2

Vincent Aboubakar

Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı son isim ise eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar. 30 yaşındaki Kamerunlu golcü, Talisca gibi 2021 senesinden bu yana Suudi Arabistan temsilcisinin formasını giyiyor.

Beşiktaş döneminde de birlikte forma giyen bu ikili kariyerlerine yine birlikte devam ediyor. 30 yaşındaki golcü isim Al-Nassr formasını 38 kez sırtına geçirirken 12 gol 7 asist ile oynadı.

Ronaldo'nun yeni takım arkadaşları oldukça tanıdık - Resim : 3