Cristiano Ronaldo'ya 'zina' suçundan ceza! O ülkeye giderse 99 kez kırbaçlanacak!

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, İranlı ressam Fatima Hamami’ye kendisi için yaptığı tabloyu hediye etmesinin ardından sarılıp öptü. Bunun üzerine İran yasalarına göre evli olmayan bir kadına dokunmak zina ile eşdeğer sayıldığı için, bazı avukatlar suç duyurusunda bulundu. İran Adalet Bakanlığı yıldız futbolcuyu 99 kırbaç cezasına çarptırdı. Futbolcu İran’a giderse gözaltına alınıp kırbaçlanacak.

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’da forma giyen Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun başı derde girdi. Mundo Deportivo’da yer alan habere göre Ronaldo, Asya Şampiyonlar Ligi grup aşamasında Persepolis ile karşılaşmak için Eylül ayında Al-Nassr ile birlikte İran'ın başkenti Tahran'ı ziyaret etti.

Cristiano Ronaldo'ya 'zina' suçundan ceza! O ülkeye giderse 99 kez kırbaçlanacak! - Resim : 1

SARILIP ÖPTÜ

Ronaldo burada, yüzde 85'i felçli olan ve Portekizli taraftarı olduğunu beyan eden İranlı ressam Fatima Hamami ile görüştü. Ronaldo görüşme sırasında kendisine çizdiği resimlerini hediye eden Fatima’ya sarılıp öptü, formasını hediye edip fotoğraf çektirdi. Ancak futbolcunun bu eylemi başına dert açtı.

Cristiano Ronaldo'ya 'zina' suçundan ceza! O ülkeye giderse 99 kez kırbaçlanacak! - Resim : 2

99 KEZ KIRBAÇLANACAK

İran’da bazı avukatlar, yaşanan olayla ilgili şikâyette bulundu. İran yasalarına göre evli olmayan bir kadına dokunmak zinayla eşdeğer görüldüğü için bakanlık Ronaldo’ya 99 kırbaç cezası verdi. Ronaldo eğer, İran’a giderse gözaltına alınıp kırbaçlanacak.

Cristiano Ronaldo'ya 'zina' suçundan ceza! O ülkeye giderse 99 kez kırbaçlanacak! - Resim : 3