Çukur 115. bölümde Yamaç’ın esir tutulduğu yer neresi ?

Büyük bir ilgiyle izlenen rekortmen dizi Çukur, dün akşam 115. yeni bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölümde küçük bir zindandan aylarca işkence gören Yamaç’ın aklını yitirdiği görüldü. Dizinin çekim yeri, Yamaç’ın esir tutulduğu yer izleyiciler tarafından merak edildi. İşte Yamaç’ın esir tutulduğu yer…

Çukur 115. bölümde Yamaç’ın esir tutulduğu yer neresi ?

Rekortmen dizi Çukur, dün akşam 115. yeni bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölümde küçük bir zindandan aylarca işkence gören Yamaç’ın aklını yitirdiği görülürken, Aras Bulut İynemli’niin oyunculuğu büyük beğeni topladı. Yeni bölüm çok konuşulurken Yamaç’ın esir tutulduğu yer izleyiciler tarafından merak edildi. İşte Yamaç’ın esir tutulduğu yer…

Çukur 115. bölümde Yamaç’ın esir tutulduğu yer neresi ? - Resim : 1

Yamaç’ın esir tutulduğu yer neresi?

Kulkan Erdenet, Yamaç'ı kaçırdı ve küçük bir zindanda Yamaç'a aylarca süren işkence uyguladı. Çukur’un çekimlerinin nerede yapıldığı, Yamaç’ın nerede esir tutulduğu sosyal medyada merak konusu oldu. Dizide göze çarpan 21 plakalı araç çekim yeri hakkında bilgi verdi. Yamaç’ın esir tutulduğu yer, senaryoda Afganistan olarak gösterilirken dizi çekimleri Diyarbakır’da yapıldı.

Çukur 115. bölümde Yamaç’ın esir tutulduğu yer neresi ? - Resim : 2

Çukur 115.bölümde ne oldu?

Amca Cumali Koçovalı'nın planıyla Yamaç'ı kaçıran Kulkan, yıllar süren işkence sonrasında Yamaç'ın aklını yitirmesine neden oldu. Büyük bir değişim yaşayan Yamaç ise sonunda Aliço ve Emmi tarafından bulundu. Ancak yıllar sonra Çukur'a dönen Yamaç mahallesini görünce büyük şok yaşadı. Çukur'da Aras Bulut İynemli ise oyunculuğuyla sosyal medyada gündem oldu.

Çukur 115. bölümde Yamaç’ın esir tutulduğu yer neresi ? - Resim : 3

Yamaç aklını yitirdi

Amca Cumali Koçovalı'nın talimatıyla Kulkan Erdenet, Yamaç'ı kaçırdı. Kulkan küçük bir zindanda Yamaç'a aylarca süren işkence uyguladı.

Yamaç'ın benliğine dair bütün izleri silmeye çalışan Kulkan işe ismini değiştirmekle başladı.

Bir mağarada tutsak edilen ve gün yüzü görmeyen Yamaç uğradığı işkenceler sonucunda aklını yitirdi. Adını ve geçmişini unutan Yamaç'a Kulkan ise böcek ismini taktı.

Çukur 115. bölümde Yamaç’ın esir tutulduğu yer neresi ? - Resim : 4

Çoban kılığına girdi

Güçlü kadrosu ve olay örgüsüyle her bölüm izleyiciyi ekrana kilitleyen reyting rekortmeni dizide bu hafta, senaryo gereği İynemli, çoban imajı ile ekran karşısına çıktı. Düşmanı Kulkan Erdenet tarafından Afganistan'a sürülen Yamaç karakterindeki Aras Bulut, hem imajı hem de güçlü performansı ile seyirci tarafından ayakta alkışlandı.

Çukur 115. bölümde Yamaç’ın esir tutulduğu yer neresi ? - Resim : 5

Aliço yamaç'ı yıllar sonra buldu

Kulkan ve adamlarının ayrılmasıyla zindanından çıkan Yamaç'a köylüler el uzattı. Yamaç köyde çobanlık yaparak, köylülerin verdikleri yemeklerle hayatını sürdürdü. Ancak tüm bunların da planın bir parçası olduğu ortaya çıktı.

Çukur 115. bölümde Yamaç’ın esir tutulduğu yer neresi ? - Resim : 6

Aliço ve Emmi arayışlarının sonunda Yamaç'a ulaşmayı başardılar. Yamaç'ın kaldığı yerdin duvarında silik bir şekilde yer alan Çukur işaretini gören Emmi elleri ile kazıyarak Yamaç'a kim olduğunu hatırlatmaya çalıştılar. Kendisini Afganistan'da sanan Yamaç ise aslında yıllardır Diyarbakır'daki bir köyde esir tutulduğunu öğrendi. Yamaç'ın çevresinde Afgan taklidi yapanların ise amca Cumali'nin parayla tuttuğu kişiler olduğu ortaya çıktı.

 Çukur 115. bölümde Yamaç’ın esir tutulduğu yer neresi ? - Resim : 7

Çukur'un büyük değişimi herkesi şaşırttı
Yıllar sonra Çukur'a dönmeyi başaran Yamaç, Aliço ve Emmi büyük bir sürprizle karşılaştı. Muhittin'in berberi yerini bir kafeye bırakırken mahalleye asılan dev "Çukur'un çehresi değişiyor" afişi de değişiklikleri gözler önüne seriyordu. Aliço'nun evi balıkçı olurken, mahallede ise Çukur'dan eser kalmadığı görüldü.

Çukur 115. bölümde Yamaç’ın esir tutulduğu yer neresi ? - Resim : 8

Çukur 115. bölümde Yamaç’ın esir tutulduğu yer neresi ? - Resim : 9

Çukur 115. bölümde Yamaç’ın esir tutulduğu yer neresi ? - Resim : 10