Çukur'un 'Aliço'su Rıza Kocaoğlu enkaz başında acı haberi aldı

İzmir'deki 6.6'lık depremin ardından enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Çukur dizisindeki 'Aliço' rolüyle sevilen oyuncu Rıza Kocaoğlu, enkaz altında kalan Göztepe taraftarı arkadaşı Ali Çağın Kaygusuz'un altında kaldığı enkazın başında beklerken acı haberi aldı. Çağın'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Çukur'un 'Aliço'su Rıza Kocaoğlu enkaz başında acı haberi aldı

İzmir'de 6,6 büyüklüğündeki deprem Türkiye'yi yasa boğdu. Bazı evlerin yıkıldığı belirtilirken, çok sayıda bina da hasar gördü. Deprem İzmir'in yanı sıra çevre illerde de hissedildi. Afette şimdiye kadar 42 vatandaşın hayatını kaybettiği belirlendi. Enkaz altında olduğu tahmin edilen onlarca insandan Göztepe taraftarı Ali Çağın Kaygusuz için de bir mucize bekleniyor. Enkaz başında olduğu öğrenilen oyuncu Rıza Kocaoğlu da arkadaşı için, "Dayan Ali" paylaşımında bulundu.

Kurtarma ekiplerinin Kaygusuz'un bulunduğu kata ulaştığı öğrenildi. Göztepe, genç taraftar için yaptığı sosyal medya açıklamasında, "Dualarımız deprem sonrası enkaz altında kalan, bir dönem kulübümüzde staj da yapmış olan taraftarımız, kardeşimiz Ali Çağın Kaygusuz ve enkaz altındaki tüm vatandaşlarımızla. İyi haberler almayı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

'Canım Ali dayan' dedi ama Ali dayanamadı

Göztepe taraftarı olan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu da, arkadaşı Ali Çağın Kaygusuz'un bulunduğu enkazın başına gitti. Kocaoğlu, Twitter hesabından da, "Canım Ali dayan" mesajını paylaştı. Kocaoğlu gece yarısı ise "Ali güzel Ali canım Ali Başımız sağolsun" mesajını paylaşarak ölüm haberini duyurdu.