Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum tv100'de açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, tv100'de yayınlanan Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Candaş Tolga Işık'ın "En son ne zaman anket yaptırdınız?" sorusunu yanıtlayan Kurum, "Biz adaylıktan sonra bir anket yaptık. 2 puan gerideydik. Lansmandan hemen önce anket yaptırdım. Şu an biz 1.5 puan öndeyiz." ifadelerini kullandı.

Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk olan Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

"ŞU AN BİZ 1.5 PUAN ÖNDEYİZ"

Candaş Tolga Işık'ın "En son ne zaman anket yaptırdınız?" sorusunu yanıtlayan Kurum, şu ifadeleri kullandı:

"En son lansmandan önce yaptırdık yani 1 hafta önce. Mevcut yönetim kendisini dağların tepesinde görüyordu. 8-10 puan öndeyiz gibi bir algıyla başladılar ki rakiplerini bile İstanbul’da aramadılar. Yani İstanbul’un dışında başka alanlarda rakip aramaya çalıştılar. Biz adaylıktan sonra bir anket yaptık. 2 puan gerideydik. Lansmandan hemen önce anket yaptırdım. Şu an biz 1.5 puan öndeyiz.

"EL BİRLİĞİ İÇERİSİNDE 31 MART'TA BİR ZAFERİ KUTLAYACAĞIZ"

Bu CHP'nin yaptırdığı ankette de böyle. Bu yaptığımız ankette DEM Parti ve YRP aday gösteriyor. Biz rehavete kapılmadan tüm İstanbullularla birlikte 31 Mart'ta gerçek belediyecilik vizyonuyla eserlerimizi gerçekleştireceğiz. İstanbul buna hazır. El birliği içerisinde 31 Mart'ta bir zaferi kutlayacağız."