Cumhur İttifakı'nın Muğla adayı Aydın Ayaydın: Cumhurbaşkanımızın güvenine layık olmak için çok çalışacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Muğla mitinginde, “Aydın Ayaydın’ın adaylığı kararlılığımızın ifadesidir” ifadelerini kullandı. Cumhur İttifakı'nın Muğla adayı Aydın Ayaydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımızın güvenine layık olmak için çok çalışacağız. Muğla’ya belediyecilik hizmeti anlamında kaybettiği zamanı geri kazandırmak ve öne geçirmek için gece gündüz demeyeceğiz. Yerel hizmette el ele vererek sınıf atlayacağız." ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı'nın Muğla adayı Aydın Ayaydın: Cumhurbaşkanımızın güvenine layık olmak için çok çalışacağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitinginde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında, "Biliyorsunuz Muğla'da Aydın hocamızı aday gösterdik. Kendisi ülkemizin akademide, bürokraside, siyasette tecrübeli en saygın en çözüm odaklı isimleri arasında yer alan bir hocamızdır. Sadece bu tercih bile şehrimizi hak ettiği eserlere ve hizmetlere kavuşturma konusundaki kararlılığımızın ifadesidir" ifadelerini kullandı.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN GÜVENİNE LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanımızın güvenine layık olmak için çok çalışacağız. Muğla’ya belediyecilik hizmeti anlamında kaybettiği zamanı geri kazandırmak ve öne geçirmek için gece gündüz demeyeceğiz. Yerel hizmette el ele vererek sınıf atlayacağız."