Cumhurbaşkanı bayram namazı sonrası açıklamalarda bulundu: Gidilmemiş il bırakmak istemiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya Kebir Camii'nde bayram namazını kıldı. Bayram namazının ardından gündeme dair açıklamalarda bulunan Erdoğan "Bayram sonrası gidilmemiş il bırakmak istemiyorum" dedi. Ayrıca doğal gazı 1 ayın ardından 1 sene ücretsiz yapacaklarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı bayram namazı sonrası açıklamalarda bulundu: Gidilmemiş il bırakmak istemiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazını Ayasofya Kebir Camii'nde kıldı. Bayram namazı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, doğal gaz müjdesi, TOGG ve seçime ilişkin konuştu. Ayrıca Cumhurbaşkanı Çukurova'da AK Parti binasına yapılan saldırıya ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

"GİDİLMEMİŞ İL BIRAKMAK İSTEMİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün hedefimiz 14 Mayıs'ı başarılı bir şekilde tamamlamaki. Bayram sonrası açılış ve mitinglere ağırlık vereceği. Gidilmemiş il bırakmak istemiyorum" dedi. 

"DOĞAL GAZI 1 AYDAN SONRA 1 YIL OLMAK ÜCRETSİZ YAPACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan doğal gaz müjdesiyle ilgili şunları şöyledi:

"Dün akşam söylenmesi gereken ne varsa Karadeniz doğal gazıyla ilgili söyledik. Öncelikle bir ay ardından da bir yıl olmak üzere ücretsiz şekilde Karadeniz gazını milletimizle buluşturacağız. Tüm rezervimiz bereketli olsun. Ülke genelinde Enerji Bakanlığı doğal gazın girmediği il ilçe bırakmayacak. Şu an itibarıyla da bir taraftan sismik araştırmalar, sondaj çalışmaları devam ediyor. Bu rezervi artırmak, üretimi artırma noktasında."

 

"TOGG İÇİN TESLİMAT TIRLARIMIZ YOLDA"

Cumhurbaşkanı Erdoğann TOGG teslimatlarıyla ilgili de konuştu. Erdoğan, "TOGG için teslimat TIR'larımız yollarda. TOGG'un uluslararası bir marka olduğunu dünya görecek. Şu an dost ülkeler TOGG'dan çok memnun." ifadelerinde bulundu.

ÇUKUROVA'DAKİ SALDIRIYA İLİŞKİN KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çukurova'da Ak Parti binasına yapılan saldırı için "Bir rant beklentisi içinde değilim. Bunu çok yaşadık." ifadelerinde bulundu.

GAZETECİLERE İKRAMDA BULUNDU

 Cumhurbaşkanı gazetecilere ve kameramalara bayram dolayısıyla çikolata ikramında bulundu.