Cumhurbaşkanı duyurdu! Fahiş fiyatlara yönelik harekete geçiliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan son açıklamaya göre, zincir marketlerdeki fahiş fiyat artışlarıyla ilgili yeni yaptırımlar yakın zamanda devreye girecek. Vatandaşların kısa bir süre daha sabırlı olmalarını isteyen Erdoğan, Ticaret Bakanlığı'nın konuya ilişkin hazırlık içinde olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı duyurdu! Fahiş fiyatlara yönelik harekete geçiliyor!

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Kabine Toplantısı'nda, Cumhurbaşkanı gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, zincir marketlerde yaşanan fahiş fiyatlar konusuna da değindi.

"Yeni bir kampanya alevleniyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan zincir marketlerdeki fiyat konusu ile ilgili "Zincir marketlerde satılan kimi ürünlerin fiyatlarının mukayesesi üzerinden yeni bir kampanyanın alevlendirildiğini ne yazık ki görüyoruz." dedi.

"Biraz daha sabır ve metanet"

Erdoğan açıklamalarının devamında "Ticaret Bakanlığımız bu çerçevede yaptığı hazırlıklar doğrultusunda önümüzdeki günlerde yeni uygulamaları devreye alacaklardır. Vatandaşlarımızdan biraz daha sabır ve metanet bekliyoruz." ifadelerini kullandı.