Cumhurbaşkanı Erdoğan: "CHP işi gücü bırakmış kendi içerisinde kavga ediyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya mitinginde konuştu. Yerli uçak KAAN için "Yaparsa AK Parti yapar" diyen Erdoğan, CHP'yi de "İşi gücü bırakmış kendi içerisinde kavga ediyor" sözleriyle eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "CHP işi gücü bırakmış kendi içerisinde kavga ediyor"

AK Parti 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Miting programlarına aralıksız devam eden Başkan Erdoğan'ın bugünkü durağı Sakarya. Erdoğan Sakarya'da coşkulu kalabalığa hitap ediyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Sözlerimin hemen başında bu gece idrak edeceğimiz mübarek Berat Gecenizi tebrik ediyorum. Başta Gazze'deki kardeşlerimiz olmak üzere tüm mazlumların Allah yardımcısı olsun diye dua ediyoruz.

Karşımızdaki ittifakın bugünkü durumunu gördükçe, Türk milletinin verilmiş sadakası varmış diyoruz. Sakaryamız iradesine sahip çıkarak yine destan yazdı. Yüzde 65'er oranıyla bize destek olan Sakaryalı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Sakarya 31 Mart'ta çok daha güçlü şekilde yanımızda yer alacaktır.

Resmi rakama göre şu anda meydanda 60 bin kişi var. Zaten Sakarya'ya da bu yakışır. Gönül coğrafyamızın her rengini bağrında yaşatan Sakarya'ya sizlerle hasret gidermeye geldim. Bu coğrafyanın vatan olmasını canıyla kanıyla bedel ödeyen Sakarya, geleceğimize güvenle bakmamızın da teminatıdır. Milli mücadelede olduğu gibi 15 Temmuz'da da dimdik ayakta durarak hainlere geçit vermeyen bu şehir Türkiye Yüzyılı'nın da yükselen şehridir.

MUHALEFET KENDİ İÇERİSİNDE SAÇ SAÇA BAŞ BAŞA KAVGA EDİYOR

Ülkenin 2. büyük partisi işi gücü bırakmış, kendi içerisinde saç saça baş başa kavga ediyor. Yaptıkları kongrenin üzerindeki şaibeleri, aday belirlemedeki vahim iddialar izledi. Kıyamet kopsa umurlarında değil. Kendi çıkarlarından başka hiçbir şeyi gözleri görmüyor. Aslında bunlar tek parti devrinden beri böyleydiler.

Milletimizden 31 Mart'ta sandıkta desteği, muhalefetin yaptığı gibi siyasi rantı değil, işte bu vizyonu hayata geçirmeyi davet ediyoruz.

Güney sınırımız boyunca teröristan kurmak istediler. Yaptığımız sınır ötesi operasyonlarla bunu söküp attık. İHA'larımızla, SİHA'larımızla AKINCI'larımızla bunları yok ettik. Bunları o mağaralarda yok ettik. Son olarak ortaya KAAN'ı çıkardık. KAAN'la beraber yine gökyüzü ile buluştuk. Yaparsa AK Parti yapar.

ÜLKEMİZDE TERÖRİSTLERİ YOK ETTİK

Son 40 yıldır da birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize kasteden bölücü terör örgütüne karşı mücadele yürütüyoruz. Terör örgütü askeriyle, polisiyle, kamu görevlisiyle, korucusuyla, kadını, yaşlısı, genci ve hatta bebeğiyle on binlerce insanımızı katlederek bizden kopardı. Çektiğimiz acıların, maruz kaldığımız ihanetlerin, ödediğimiz bedellerin haddi hesabı yok. Ama hamdolsun her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bu cennet vatanı işgalcilere, hainlere, emperyalistlerin tetikçiliğini yapan teröristlere teslim etmedik. Bunları Cudi'de gömdük, bunları Tendürek'te gömdük, bunları Gabar'da gömdük bildiğiniz gibi artık içeride terör örgütleri kalmadı. Hepsi de terk ettiler. Son olarak güney sınırımız boyunca bir teröristan kurmaya teşebbüs ettiler. Gerçekleştirdiğimiz sınır ötesi harekatlarla bu senaryoyu da yırtıp attık. İnsansız hava araçlarımızla, SİHA'larımızla, AKINCI'larımızla bunları yok ettik. Bunları o mağaralarda yok ettik. Şimdi en son olarak ortaya hangi uçağımızı çıkardık? Şimdi de KAAN'ımızı çıkardık. KAAN'la beraber yine gökyüzü ile buluştuk.