Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir ilçe adaylarını açıkladı! "Şehirlerimizin kaybedecek bir günü yok"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri için Eskişehir'de gerçekleştirdiği toplantıda Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Değişim diye gelen CHP'nin yeni genel başkanı tek partili zihniyete büründü" sözleriyle muhalefete tepki gösterirken "Şehirlerimizin kaybedecek bir günü yoktur" ifadeleriyle yerel seçimlere start verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir ilçe adaylarını açıkladı! "Şehirlerimizin kaybedecek bir günü yok"

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ESKİŞEHİR İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLADI

Alpu: Alpaslan kokulu (MHP)

Beylikova Belediye Başkan Adayı: Vahit Kara

Çifteler Belediye Başkan Adayı:  Kadir Bıyık (MHP)

Günyüzü Belediye Başkan Adayı: Hidayet Özmen (BBP)

Han Belediye Başkan Adayı: Bekir Belceli

İnönü Belediye Başkan Adayı: Serhat Hamamcı

Mahmudiye Belediye Başkan Adayı: Murat Uçarer

Mihalgazi Belediye Başkan Adayı: Zeynep Güneş

Mihalıççık Belediye Başkan Adayı: Halil Sami Barış (MHP)

Odunpazarı Belediye Başkan Adayı: Özkan Alp

Seyitgazi Belediye Başkan Adayı: Erhan Erden (MHP)

Sivrihisar Belediye Başkan Adayı: Hüseyin İlhan

Tepebaşı Belediye Başkan Adayı: Hamid Yüzügüllü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

"İSTİSMAR SİYASETİNİN ARTIK SONUNA GELİNMİŞTİR"

Destansı bir seçim geçireceğimize inanıyorum. Eskişehir'in tercihini gerçek belediyecilikten yana kullanacağından şüphe duymuyorum. Ülkemize ve şehirlerimize vakit kaybettiren, istismar siyasetinin artık sonuna gelinmiştir. 31 Mart eser ve hizmet belediyeciliğinin yükselişinin sembolü olacaktır.

Şu Eskişehir'e hızlı treni kim getirdi? Bütün yolları ile ilgili atılan adımlarda kimin imzası var? Bütün otoyollar, otobanlar kimle inşa edildi? Altyapısı ve üstyapısı ile kim bunları yaptı? AK Parti.

Bir tarafı maalesef çorak, bir tarafında da inşallah hem merkezi yönetim hem belediye el ele verdiği zaman Eskişehir'imiz yeniden ihya olur, ayağa kalkar.

"ŞEHİRLERİMİZİN KAYBEDECEK TEK BİR GÜNÜ BİLE YOKTUR"

Kurulduğumuz günden bugüne 17 kez sandıkta imtihana tabii tutulduk. Hepsinden de alnımızın akıyla çıktık. Geçtiğimiz seçimlerde şahsıma, Meclis'te Cumhur İttifakı'na verdiğiniz destek için sizlere şükranımı sunuyorum.

Bu seçimlerde hedefimiz yine zaferle çıkmaktır. Dünyada öyle kritik gelişmeler yaşanıyor ki; şehirlerimizin kaybedecek tek bir günü bile yoktur.

Siyasi istikrarsız, sosyal ve ideolojik gerilimle bu kötülüğü bize yaptılar. Terör örgütlerini başımıza musallat ederek bu kötülüğü yaptılar. Bugün de fırsat bulsalar tüm bu felaketler zincirinin yeniden boynumuza dolayacaklar. Hain tuzaklarla mücadele ettik. Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozduk.

ÖZGÜR ÖZEL'E: PARTİSİNDE KİMSENİN KENDİSİNİ TAKTIĞI YOK

Değişim diye gelen CHP'nin yeni genel başkanı tek partili zihniyete büründü. Partisinde kimsenin kendisini taktığı yok. Eski genel başkanı ise cehalet ürünü hezeyanlarla bize sataşarak gündemde kalmaya çalışıyor. Onun derdi; kavgayı gözlerde saklayarak sessiz, sedasız yeniden genel başkanlık koltuğuna geri dönmek. Biz hangi mücadeleleri veriyoruz, onlar hangi hırsların, küçük oyunların hesabı içinde.

"HİÇBİR KAVGANIN İÇİNDE OLMAYACAĞIZ"

Aklı başka yerde olan hizmet veremez. Şehirlerimizin tamamı gerçek belediyecilikle tanışacak. Hiçbir kavganın içinde olmayacağız. Türkiye'nin dikkatini dağıtacak polemiklere girmiyoruz.

Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum."