Cumhurbaşkanı Erdoğan, gol atan Arda Güler’i tebrik etti: “Bakış, o ters köşeye atışın çok çok güzeldi”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 4'üncü maçında Galler’i 2-0 yenen A Milli Futbol Takımı’nı tebrik etti. Erdoğan, attığı golle gözlerin pasını silen Arda Güler’i özellikle tebrik ederek, “Arda gözlerinden öpüyorum. Gerçekten muhteşem bir goldü. Bunlar çok istisna goller. Bakış, o ters köşeye atışın çok çok güzeldi. Gözlerinden öpüyorum” dedi.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 4'üncü maçında Galler’i konuk etti. Samsun’da oynanan mücadeleyi Milliler Umut Nayir ve Arda Güler’in attığı gollerle 2-0 kazandı.

Mücadelenin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ay-yıldızlıların soyunma odasına indi. Soyunma odasında Bakan Bak’ın telefonundan tüm takımı tebrik etmek için arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arda Güler’in attığı gol için, 'Bunlar istisna goller' yorumunu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gol atan Arda Güler’i tebrik etti: “Bakış, o ters köşeye atışın çok çok güzeldi” - Resim : 1

“GERÇEKTEN BU AKŞAM AYRI BİR İFTİHAR YAŞATTINIZ BİZLERE”

İlk olarak takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu ile görüşen Erdoğan, "Hepinizi tebrik ediyorum. Başından sonuna kadar izledim. Gerçekten bu akşam ayrı bir iftihar yaşattınız bizlere. Letonya maçında sıkıntılıydık ama bu akşam daha rahattı. Neticesi iyi oldu. Hepsine benden selamlar. Hepsini gözlerinden öpüyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gol atan Arda Güler’i tebrik etti: “Bakış, o ters köşeye atışın çok çok güzeldi” - Resim : 2

“ARDA GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM. GERÇEKTEN MUHTEŞEM BİR GOLDÜ”

Milli takımın ikinci golünün altında imzası olan Arda Güler ile de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Arda gözlerinden öpüyorum. Gerçekten muhteşem bir goldü. Bunlar çok istisna goller. Bakış, o ters köşeye atışın çok çok güzeldi. Gözlerinden öpüyorum” ifadelerini kullandı.