Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya Kılıçarslan Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu: "CHP yine DEM ile gizli saklı bir işbirliği içinde"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin düzenlediği miting programı kapsamında Konya'da halka seslendi. Erdoğan, "CHP yine DEM ile gizli saklı bir işbirliği içinde. Bu iki partinin kurduğu sinsi oyuna Cumhur İttifakı'na kaybettirmek için katılan başka aktörler de var. Partimizden ayrılıp altılı masaya misafir oldular. Şu anda parlamentoda bile yerleri yok" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya Kılıçarslan Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu: "CHP yine DEM ile gizli saklı bir işbirliği içinde"

Recep Tayyip ErdoğanKonya Kılıçarslan Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan konuşmasında, "CHP yine DEM ile gizli saklı bir işbirliği içinde. Bu iki partinin kurduğu sinsi oyuna Cumhur İttifakı'na kaybettirmek için katılan başka aktörler de var." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"Sevgili Konyalılar, aziz kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bugün bir kez daha sizlerle olmaktan memnuniyet duyuyorum. Konya, vefanın şehridir. Bizim Konya ile gönül bağımız çok eskilere dayanıyor. Girdiğimiz her mücadelede Konya'yı dimdik yanımızda bulduk."

Ülkemizi 2023 hedeflerine Konya ile birlikte taşıdık. İnşallah Türkiye Yüzyılı'nın inşasını da Konya ile birlikte kuracağız.

Konya, partimizi kurma yolculuğumuzdan beri her aşamada yanımızda oldu. Şu an burada 110 bin kişi var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya Kılıçarslan Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu: "CHP yine DEM ile gizli saklı bir işbirliği içinde" - Resim : 1

21 yıldır ülkeye hizmet ederken çok yönlü bir mücadelenin içinde olduk. Altyapı eksiklerini tamamlamak için gece gündüz çalıştık. Yasak ve baskılarla geçen uzun bir aranın ardından reform yaptık. Ülkemize yönelik sayısız saldırının önüne set çektik. Ülkemizi siyasi, ekonomik, askeri olarak güçlendirirken memleketin tüm potansiyelini kullandık. Dünyadaki tüm gelişmeleri takip ettik.

CHP'YE DEM TEPKİSİ

6'lı masayı hatırlıyorsunuz değil mi? Bugün Mahalli İdareler Seçimleri'nin kendine özelliklerini kullanarak cepheyi birazcık daha genişlettiler. CHP, yine DEM'le gizli saklı bir iş birliği halinde. Sözde kent uzlaşısı adı altında şehirleri, ilçeleri paylaşıyorlar. DEM yönetimi, dışarıdan aldığı emirlere göre hareket ediyor. En çok oyun alınacağı yerde bile emirleri yerine getirecek kişileri aday gösteriyorlar. 

CHP yönetimi yıllardır laiklik, Atatürkçülük, irtica gibi kavramların istismarıyla varlıklarını sürdürmeye alışmışlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya Kılıçarslan Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu: "CHP yine DEM ile gizli saklı bir işbirliği içinde" - Resim : 2

Memleketin hayrına hiçbir fikir üretemeyen, eylem ortaya koyamayanların durumuna gönlümüz razı gelmiyor.

Sırf AK Parti husumetiyle, Erdoğan husumetiyle ve AK Parti oylarına gözlerini dikerek siyaset yaptıklarını sananları anlamakta zorlanıyoruz. Sırtını sadece konjonktüre dayamaktan başka sermayesi olmayanların akıbeti, yeni bir konjonktürle silinip gitmektir.

DEM Parti CHP ile yaptığı pazarlıkta siyasi tabanı olan değil Kandil'den işaret edilen isimleri öne sürdü. Sinsi oyuna Cumhur İttifakı ve AK Parti'ye kaybettirmek için katılan partiler de var. Bu figüranların tek faktörü CHP-DEM'e su taşımaktır. 

Partimizden ayrılıp Altılı Masa'ya misafir oldular şimdi Parlamento'da bile yerleri yok. Hepsinin sonu hüsran oldu. Güya Anadolu ayağa kalkacaktı, Meclis'e bile giremediler. Sadece sandıkta değil milletin nezdinde de kaybettiler. 

"DEMET DEMET DOLARLARI, AVROLARI TOPLAYIP PAYLAŞIYORLAR"

Bir davası, vizyonu, programı olanlar siyasette de gönüllerde de kalıcı olurlar. Demet demet dolarları, avroları toplayıp paylaşıyorlar. CHP'nin adı her türlü şaibeli işle anılıyor. Bunlara ülke teslim edilir mi?

"ŞEHİRLERİMİZİ EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ YATIRIMLARLA BULUŞTURDUK"

Eser ve hizmet siyasetinde elimize su dökecek kimseyi tanımıyoruz. Şehirlerimizi eşi benzeri görülmemiş yatırımlarla buluşturduk. Son 21 yılda Konya’ya 372 milyar liranın üzerinde kamu yatırımı yaptık. Eğitimde şehrimize 4 yeni üniversite kazandırdık. 

KULU DEVLET HASTANESİ HASTA KABULÜNE BAŞLIYOR

Kulu Devlet Hastane'sinin bu çarşamba hasta kabulüne başlayacağının müjdesini de veriyorum.

Kayacık ile mevcut gar arasındaki kesimi 4 hatlı hale getiriyoruz. Yeni Gar-Meram Raylı Sistem Hattı çalışmalarımız devam ediyor. 

ÇİFTÇİLERE HİBE DESTEĞİ

Tarım ve ormancılıkta şehrimize 25 baraj, 41 gölet, 76 sulama tesisi inşa ettik. Çiftçilerimize yaklaşık 119 milyar liralık tarımsal hibe desteği verdik.