Cumhurbaşkanı Erdoğan: Süreci çok rahat atlattım, aşının çok faydası oldu

Cami çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Kovid-19) Bu süreci çok çok rahat atlattım. Tabii ki bunda aşının faydası muhakkak oldu. Eşim henüz bu süreci atlatamadı" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Çamlıca Camii'nin çıkışında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları şöyle;

"Kovid-19 sürecinde aşının faydası büyük oldu"

Öncelikle ilgi ve alakanıza çok teşekkür ediyorum. bu süreci diyebilirim ki çok rahat atlattık. Tabiki bunda aşının faydası muhakkak oldu. Ben, iki Snovac üç de Biontech oldum. Bu aşıların tesiri ile de hamdolsun rahat bir şekilde ve kısa bir zamanda geçirmiş oldum. Yani 4-5 gün içerisinde aslında biz negatife döndük.

"Pazartesi BAE'ye bir ziyaret gerçekleştireceğim"

Cuma ile birlikte halkımla bütünleşeyim istedim. Pazartesi nasip olursa BAE'ye bir seyahatim olacak. Şu an itibarıyla süreç içerisinde ne kırgınlık, ne yorgunluk, bitkinlik olmadı. Evimde de çalışmalarını uluslararası, ulusal hepsini aynı şekilde yürüttüm. Ankara'da arkadaşlarımla olamadım fakat İstanbul'dan Ankara'ya sürekli video konferansla olsa da irtibatı sürdürdük. Geçen hafta cumartesi günü Zonguldak'taki tünellerin açılışına yine buradan katıldım. Tabi muhteşem eser meydana geldi. Adına yakışır oldu, Teoman hocamız Allah rahmet eylesin bambaşka bir isimdi.