Cumhurbaşkanı Erdoğan süreyi uzatarak müjdeledi! Dar gelirli ailelere 12 ay daha destek verilecek. Yatırılacak parayı duyanlar hemen başvuru yapıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli ailelere yönelik destek ödemelerini 1 yıl boyunca sürdürdü. Sona erip ermeyeceği konusunda açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşın yüreğine su serpti. Yatacak parayı duyanlar başvuru yapmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan süreyi uzatarak müjdeledi! Dar gelirli ailelere 12 ay daha destek verilecek. Yatırılacak parayı duyanlar hemen başvuru yapıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her haneye verilen aynı zamanda çocuk destek bileşeni ile miktarı daha da yükselen Aile Destek paketi ödemeleri için bir yıllık süre belirlenmişti. Bu ay itibari ile bu destek ödemesi sona erecekti ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarında yardımın devam edeceği müjdesini vatandaşa verdi.

TOPLAM 15 BİN TL VERİLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan yardımların devam edeceğini ifade etti. Bu noktada yardımlar en fazla 1.250 lira olarak her ay 12 ay boyunca hesaplara yatacak ve toplamda 15 bin lira verilmiş olacak.

TOPLAM 4 MİLYON HANE YARARLANDI

Gelen son bilgilere göre aile destek ödemesi %25 zamlı olarak hesaplara yatacak ve Temmuz ayından itibaren canlı maaşları ödeneceği iddiaları gündeme geldi. Hiç zam yapılmazsa aylık 1.250 lira yatacak ve toplamda 15 bin lira olacak.

Aile Destek yardımıyla her haneye 15.000 TL'ye Varan ödeme yapılıyor. Şu ana kadar aile yardımından 4 milyon hane faydalandığı belirtilerek destek için SYDV'ler veya e-Devlet üzerinden başvuru yapılabildiği paylaşıldı.