Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih vermişti! Kabine toplantısı bugün yapılacak: Erdoğan, müjdeleri açıklayacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Beştepe'de toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkanlığındaki toplantıda emekli maaşlarına ilişkin düzenlemeye son halinin verilmesi ve müjdelerin açıklanması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih vermişti! Kabine toplantısı bugün yapılacak: Erdoğan, müjdeleri açıklayacak

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın emeklilere zam müjdesi açıklamasının ardından gözler bugün yapılması beklenen Kabine toplantısına çevrildi.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yoğun gündemle toplanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda emekli maaşlarına ilişkin düzenleme masada olacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın bu konuda hazırladığı çalışma değerlendirilecek. Son hali verilecek düzenlemenin ayrıntılarının toplantı sonrası açıklanması bekleniyor.

TERÖRLE MÜCADELE

Kabine’nin gündeminde emekli maaşları ve ekonominin yanı sıra iç ve dış gelişmeler olacak. İçişleri Bakanlığına yapılan terör saldırısı, Irak ve Suriye’nin kuzeyine yapılan operasyonlar ile Ortadoğu’daki son sıcak gelişmeler değerlendirilecek. 

ERDOĞAN, 'MÜJDEMİZİ EMEKLİLERİMİZE AÇIKLAYACAĞIZ' DEMİŞTİ

Erdoğan, partisinin hafta sonu yapılan kongresinde, “İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi emeklilerimize açıklayacağız” dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da bu açıklamanın ardından Erdoğan’ın işçi, memur ve Bağ-Kur emeklileriyle ilgili çalışmayı Kabine toplantısı sonrasında paylaşacağını duyurdu.