Cumhurbaşkanı Erdoğan TOGG fabrikasını gezdi! Bakan Mustafa Varank o görüntüleri yayınladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli otomobil TOGG’un üretiminin İtalya’da yapıldığı iddialarına yayınladığı video ile yanıt verdi. Bakan Varank paylaşımında, “Sayın Cumhurbaşkanımız 29 Ekim’de ışınlanma teknolojisiyle Togg’un üretiminin yapıldığı İtalya’daki fabrikaya gidip Gemlik’e geri geldi. İşte görüntüler…” dedi.

TOGG’un üretiminin yurt dışında yapıldığı, seri üretim bandından çıkan ilk araçların İtalya’dan getirildiği iddiaları üzerine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan tartışmaları bitirecek sert bir açıklama geldi.

Bakan Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Togg Teknoloji Kampüsü’nde incelemelerde bulunduğu görüntüleri sosyal medya hesabından yayınladı.

 Bakan Varank mesajında, “Birkaç gündür müzmin muhalifler yüzleri kızarmadan acaba daha ne kadar saçmalayabilir diye takip ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız 29 Ekim’de ışınlanma teknolojisiyle Togg’un üretiminin yapıldığı İtalya’daki fabrikaya gidip Gemlik’e geri geldi. İşte görüntüler…” ifadelerini kullandı.