Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği heyetiyle görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde Uluslararası Demokratlar Birliği heyetini kabul etti. Toplantıda konuşan Erdoğan, Korona sonrası dönemde ekonomik zorlukların artmasıyla birlikte yabancı karşıtlığı ve İslam düşmanlığı daha da yaygınlaşacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği heyetiyle görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde Uluslararası Demokratlar Birliği heyetini kabul etti. Burada yaptığı konuşmasında "Korona sonrası dönemde ekonomik zorlukların artmasıyla birlikte yabancı karşıtlığı ve İslam düşmanlığı daha da yaygınlaşacaktır" dedi.

"Salgın sonrası eğitimden siyasete hemen her alanda eski ritme dönüldüğünü görüyoruz. Normalleşmeyle beraber salgının neden olduğu tahribatlar da gün yüzüne çıkmaya başlıyor. " diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İngiltere'den yansıyan manzaralar, örneklerden sadece biri''

"Son bir kaç gündür İngiltere'deki benzin istasyonları ve marketlerden yansıyan manzaralar, salgının tedarik zincirinde yol açtığı kırılmanın örneklerinden sadece biridir.

"Korona sonrası İslam düşmanlığı daha da yaygınlaşacak"

Zaman geçtikçe buna benzer sıkıntıların diğer ülkelerde de yaşanması kuvvetle muhtemeldir.  Korona sonrası dönemde ekonomik zorlukların artmasıyla birlikte yabancı karşıtlığı ve İslam düşmanlığı daha da yaygınlaşacaktır.

Devletimiz siz vatandaşlarımızın doğrudan huzur, emniyet ve esenliğini tehdit eden bu meseleyi, ilgili birimleriyle takip etmeyi elbette sürdürecektir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği heyetiyle görüştü - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği heyetiyle görüştü - Resim : 3