Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Mayıs mesajı: Sandığın kazası yoktur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadan paylaşım yaparak 28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan seçimi işaret etti. Erdoğan, "Hayatta hemen her şeyin kazası vardır ama unutmayın, sandığın kazası yoktur. Rehavete asla kapılmayacağız, sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkacağız. Pazar gününe kadar çok çalışacak, Pazar günü de mutlaka sandığa erkenden giderek irademizi ortaya koyacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Mayıs mesajı: Sandığın kazası yoktur

14 Mayıs'ta gerçekleşen 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranı yüzde 49.52, Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı yüzde 44.88, Sinan Oğan'ın oy oranı ise yüzde 5.17 olarak belirlendi. Adayların hiçbiri kazanmak için gerekli olan oya ulaşamadığı için Kılıçdaroğlu ve Erdoğan 28 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunda yeniden yarışacak.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPARAK 28 MAYIS'I İŞARET ETTİ

28 Mayıs günü gerçekleşecek olan seçime günler kala, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"SANDIĞIN KAZASI YOKTUR"

"14 Mayıs’ta sergilediğimiz iradeyi, bu sefer çok daha güçlü bir şekilde, 28 Mayıs’ta sandığa yansıtmamız gerekiyor. Ne işimiz, gücümüz, planımız varsa hepsini bir günlüğüne erteleyeceğiz. Hayatta hemen her şeyin kazası vardır ama unutmayın, sandığın kazası yoktur.

"REHAVETE ASLA KAPILMAYACAĞIZ"

Rehavete asla kapılmayacağız, sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkacağız. Pazar gününe kadar çok çalışacak, Pazar günü de mutlaka sandığa erkenden giderek irademizi ortaya koyacağız.

"ÜLKEMİZİN KURTULUŞ GÜNÜ OLACAK"

Eşimizin, dostumuzun, komşumuzun da muhakkak sandığa gitmelerini temin edeceğiz. 28 Mayıs inşallah, on yıllardır halka rağmen halkçılık yapan zihniyetten ülkemizin kurtuluş günü olacaktır."