Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başörtülü kadına yapılan saldırıya tepki: Adeta gırtlaklıyor! Utan! Hani kadına şiddet yoktu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonu sırasında yaşanan skandalla ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş'un başörtülü bir yaşlı kadına yönelik saldırısı hakkında "Büyükçekmece'de başörtülü bir yaşlı teyzeye saldırıyor ve boğazından adeta gırtlaklıyor. Utan. Hani kadına şiddet yoktu?" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başörtülü kadına yapılan saldırıya tepki: Adeta gırtlaklıyor! Utan! Hani kadına şiddet yoktu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"7 Ocak'ta 26 büyükşehir ve ilimizle beraber Yalova Belediye Başkan adayımızı açıklamıştık. Dün de kalan 48 büyükşehirimizin ve ilimizin adaylarını milletimize takdim ettik. Böylece Cumhur İttifakı ortağımız MHP'nin adaylarını destekleyeceğimiz 7 şehrimizle birlikte 81 ildeki adaylarımızı belirlemiş oldu.

Yeniden aday gösterdiğimiz mevcut belediye başkanımız Mustafa Tutuk'a başarılar diliyorum. 31 Mart'a kadar gece gündüz çalışmaya var mıyız? Mustafa kardeşimizi en yüksek oy oranıyla sandıktan çıkartmadan hiçbirimize durmak dinlenmek yok.

Yalova 1999 depreminde en çok yara alan şehirlerimizden biridir. Yalova küllerinden yeniden doğarak bir yenilenme yaşadı. 31 Mart akşamı Türkiye Yüzyılı belediyeciliğine girişi Yalovalı kardeşlerimizle yaşayacağız. Amacımız hükümet ve belediye ele ele vererek Yalova'yı Türkiye Yüzyılına hazırlamaktır.

CHP'YE DEM PARTİ TEPKİSİ

Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetimizdir.

Bizim ittifakımız tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet altında birleşenlerin ittifakıdır. CHP gibi istismar siyaseti yapanların sonu DEM gibi bölücü emeller peşinde koşan partilerin elinde oyuncak olmaktır.

Ülkenin ve milletin aleyhine her işte CHP ve DEM birlikte hareket ediyor. Ülkenin, milletin lehine ne iş varsa hepsine CHP ve DEM birlikte takoz koyuyor.

BAŞÖRTÜLÜ KADINA YAPILAN SALDIRIYA TEPKİ!

Büyükçekmece'de başörtülü bir yaşlı teyzeye saldırıyor ve boğazından adeta gırtlaklıyor. Utan. Hani kadına şiddet yoktu?

31 MART MESAJI

Cumhur İttifakı olarak AK Parti ve MHP'li belediyemizde çok daha yüksek oyla hizmetleri sürdürmek istiyoruz.

Teröre karşı en etkili silahımız olan SİHA'lardan rahatsız olanlar bunlar. Sınır ötesi harekatlarımızdan rahatsız oluyorlar. 

14 Mayıs seçimlerinde sırf kendilerine oy vermediler diye depremzedelerimize en aşağılık hareketleri savurmuşlardı. Bugün de aynı kepazeliği yaşını başını almaış kadınlara ve görevlerini yapmaya çalışan gazetecilere sergiliyorlar.

Ey CHP, Sizin gidecek yeriniz yok. 31 Mart'ta son oyununuzu oynuyorsunuz. Yalova, 31 Mart'a kadar durmadan usanmadan sandıklarını patlatarak burada bir destan yazacak.

"OYUNLARI BOZA BOZA BUGÜNE GELDİK"

CHP ve DEM'e yönelik eleştirilerimizin sebebi de sömürgecilerin ve emperyalistlerin değirmenlerine su taşımaya kalkmalarıdır. Vesayet dediğimiz güç odakları kalkınmamıza engel olmak için her yola başvurdu. Oyunları boza boza bugüne  geldik. 

"31 MART'TAKİ SANDIK İMTİHANINDAN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ"

Her seçim, Türkiye'nin istiklal ve istikbal mücadelesinde yeni bir sayfayı temsil ediyor.

31 Mart'taki sandık imtihanından da alnımızın akıyla çıkacağız. 2028'e kadar tüm vaktimizi tüm enerjimizi Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirme imkanı bulacağız.