Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralı madencileri ziyaret etti! "Umutsuz değiliz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaralı madencileri ziyaret etmek üzere Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne geldi. Yaralı mandencileri ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Yapılması gereken tüm müdahaleler yapılıyor. Umutsuz değiliz, ameliyatı yapılmış olanların hepsi şu anda daha iyi bir konumdalar." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralı madencileri ziyaret etti! "Umutsuz değiliz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çam ve Sakura Hastanesi'nde Bartın'da maden ocağı patlamasında yaralanan vatandaşları ziyareti sonrasında bilgiler verdi.

"UMUTSUZ DEĞİLİZ"

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Bir tanesi şuuru açık, kendisiyle de biraz sohbet ettik. Doktorlar da bize gerekli bilgileri etraflıca verdiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralı madencileri ziyaret etti! "Umutsuz değiliz" - Resim : 1

Umutsuz değiliz, ameliyatı yapılmış olanların hepsi şu anda daha iyi bir konumdalar. Entübe vaziyette olanlar var. Dua edelim. Doktorlarımız her an 24 saat yanlarındalar.

Hastanemiz dünyada gerçekte fiziki imkanlar olarak tüm imkanlara sahip. Beyin gücü olarak doktorlarımız bu noktada çok güçlü ekipler. Yanıktan tutun anesteziye kadar hepsi şu anda bu hastanemizde mevcut. Tüm yakınlarına adeta burada ev sahipliğini en güzel şekilde yapmanın gayreti içindeler.

Amasra'daki defin konularını da bakan arkadaşlarımız sürdürüyor. Buradaki 6 kardeşimizi inşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşturup inşallah onları Amasra'ya geri döndürmek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralı madencileri ziyaret etti! "Umutsuz değiliz" - Resim : 2