Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya terörle mücadele mesajı: "Teröristlere karşı müsamaha göstermemizi kimse beklemesin"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan MİLGEM Projesi Kapsamında İnşa Edilen Üçüncü Geminin Denize İniş Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Terörle mücadele kapsamında önemli mesajlar veren Erdoğan, "Terörün her türlüsüne karşı verdiğimiz mücadele sınır içi ve sınır dışında sürecek. Teröristlere karşı müsamaha göstermemizi bizden kimse beklemesin" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya terörle mücadele mesajı: "Teröristlere karşı müsamaha göstermemizi kimse beklemesin"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan MİLGEM Projesi Kapsamında İnşa Edilen Üçüncü Geminin Denize İniş Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Tüm emek sahiplerine teşekkür eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün MİLGEM gemilerinden denize indirilmesi için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Tüm emek sahiplerini şahsım ve milletim adına tebrik ediyorum" dedi.

"Zor günlerin üstesinden gelebilmek için Pakistan'ın yanında olmaya devam edeceğiz"

Pakistan halkı için tüm imkanlarla seferber olunduğunu ifade eden Erdoğan, "Pakistan'ın önemli bir kısmını sular altında bırakan sel felaketi sonrasında ortaya çıkan görüntüler hepimizin yüreğini dağladı. Bizde Pakistan halkı için elimizdeki imkanları seferber olduk. Bu zor günlerin üstesinden gelebilmek için geçmişte olduğu gibi gelecekte de Pakistan'ın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya terörle mücadele mesajı: "Teröristlere karşı müsamaha göstermemizi kimse beklemesin" - Resim : 1

"Teröristlere karşı müsamaha göstermemizi bizden kimse beklemesin"

"Teröre karşı müsamaha gösterilmeyecek" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terörün her türlüsüne karşı verdiğimiz mücadele sınır içi ve sınır dışında sürecek. Teröristlere karşı müsamaha göstermemizi bizden kimse beklemesin. Proje bir örgüt durumundaki DEAŞ'a karşı sahada göğüs göğüse çarpışan ve bu terör örgütünü bozguna uğratan tek NATO müttefiki olarak bu konuda bize kimse ders veremez."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya terörle mücadele mesajı: "Teröristlere karşı müsamaha göstermemizi kimse beklemesin" - Resim : 2

"Her damla kanın hesabını mutlaka misliyle soracağız"

Erdoğan, teröre karşı net mesajlar vererek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kimin eteğine yapışırsa yapışsınlar, bu insanlık düşmanlarından döktükleri her damla kanın hesabını mutlaka misliyle soruyoruz ve soracağız" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya terörle mücadele mesajı: "Teröristlere karşı müsamaha göstermemizi kimse beklemesin" - Resim : 3

"İnsansız kara ve deniz araçları gibi alanlardaki projeleri süratle hareketlendireceğiz"

"Türkiye'nin ilk istihbarat gemisi UFUK'u bu sene denize indirdik" diyen Erdoğan, "MİLGEM projesi kapsamında ürettiğimiz savaş gemileri dünya çapında rekabet gücüne sahiptir. Türkiye'nin ilk istihbarat gemisi UFUK'u bu sene denize indirdik. ULAK; SALVO, SANCAK gibi projelerle insansız deniz araçlarını donanmamıza kazandırma çalışmalarımız devam ediyor. İnsansız savaş uçağımız KIZILELMA üretim hattına girdi. 2023'te ilk uçuşunu yapacak. Gelecek sene Milli Muharip uçağımızı hangardan çıkaracağız. İnsansız kara ve deniz araçları gibi alanlarda başlattığımız projeleri süratle neticelendireceğiz. Türkiye olarak bu sistemlerin bu sistemleri kendimiz üretmekle kalmıyor Pakistan gibi kardeş ülkelerle de paylaşıyoruz" dedi.