Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderme: Birileri gibi FETÖ'cülerle hamburger yeme gayretimiz yok!

Toplu açılış töreni için Diyarbakır'a ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye" programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kimsenin değil, kendi oyun planımızı takip ederek özgürlüğümüze sahip çıkacağız. Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yükseltecek, yükseğe taşıyacağız. Çünkü biz hep birlikte Türkiye'yiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderme: Birileri gibi FETÖ'cülerle hamburger yeme gayretimiz yok!

Toplu açılış töreni için Diyarbakır'a ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye" programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hamburger göndermesi yaparak, "Biz Diyarbakır'ın ciğeri varken birileri gibi FETÖ'cülerle benzin istasyonlarında hamburger yemenin, kapalı kapılar ardında iş çevirmenin derdinde değiliz" ifadelerini kullandı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Dün Malatya'da 60 bin kişinin katılımıyla güzel bir toplu açılış yaptık. Bugün Diyarbakır'da da 70 bini bulan bir katılımla muhteşem bir açılış töreni yaptık. Diyarbakırlı kardeşlerimizle samimi bir muhabbetimiz oldu.

"Kültür yolu festivallerini yaygınlaştıracağız"

Diyarbakır, festivali her yıl düzenleyeceğimiz şehirler arasında yer alıyor. Kültür yolu festivallerini yaygınlaştıracağız. İzmir, Adana, Gaziantep, Erzurum ve Trabzon olarak belirledik. Ülkemizin güzelliklerini ortaya koyan her faaliyet bizim için önemlidir.

Ülkemize kazandırdığımız bu güçlü altyapının üzerine çok daha büyük hedeflere doğru yürüme imkanına sahibiz.

"Birileri diyor ki Ak Parti'nin gençliği yok, gençlik burada"

Türkiye, emin ve kararlı adımlarla yoluna devam ediyorsa gerisinde böyle bir emek ve mücadele vardır. Ülkemizin sahip olduğu kalkınma altyapısının ve demokratik kazanımlarının bize getirdiği bu seviyeyi daha ileriye taşımak istiyoruz. Birileri diyor ki AK Parti'nin gençliği yok, gençlik burada. Bu gençler önümüzdeki haziranda sandıklarda o birilerine gereken dersi verecek. Milletimizin her bir ferdinin özellikle de sizlerin daha fazla desteğini talep ediyorum. Bunların derdi ne sizlersiniz ne de ülkemizdir. Hem özgürlüğümüze sahip çıkacağız hem refahımızı artıracağız. Sahte söylemlerin, sahte duruşların maskelerini birer birer indireceğiz. Kısır hesaplarını millete yükleyenlere meydanı bırakmadık. Türkiye Yüzyılı'nı sizlerle beraber yükseltecek, sizlerle beraber zirveye taşıyacağız. Çünkü biz hep birlikte Türkiyeyiz.

"Türkiye'nin Yüzyılı'nı inşa edeceğiz derken birileri gibi istismar yapmıyoruz"

HDP'si ve diğerleri sadece laf üretirler. Onlar Kandil'e yol ararlar, biz halkımıza modern yollar yaparız, farkımız bu. Biz hep birlikte Türkiyeyiz derken Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa edeceğiz derken birileri gibi istismar yapmıyoruz. Bütün yolları gençlerimizle birlikte yürüyor her mücadelemizi onlarla birlikte gerçekleştiriyoruz. Ben gencim, niye? Çünkü gençlerle beraberim. Sizinle beraber yol yürüyenlerin ihtiyarlaması mümkün değil. Gençler nereye gidersek gidelim, gençlerimizle bir araya gelmeye önem veriyorum.

İlk defa oy kullanacak toplamda 6 milyonun üzerinde gencimiz var. Biz bu buluşmalarla aynı zamanda gençlerimizle ortak geleceğimizi şekillendiriyoruz.

Biz Diyarbakır'ın ciğeri varken birileri gibi FETÖ'cülerle benzin istasyonlarında hamburger yemenin, kapalı kapılar ardında iş çevirmenin derdinde değiliz.

Bugün buradaki şu güzel havayı bizlerle paylaşan sizlere şükranlarımı sunuyorum. Terör baskısı altındaki Diyarbakır artık geride kaldı.

"FETÖ'cülerle hamburger yemenin derdinde değiliz"

Gençler nereye gidersek gidelim milletimizle, özellikle gençlerimizle bir araya gelmeye önem veriyoruz. Birileri gibi FETÖ'cülerle benzin istasyonlarında hamburger yemenin, kapalı kapılar ardında iş çevirmenin derdinde değiliz.

Sadece son 2 yılda 15 farklı şehrimizde 25 buluşma gerçekleştirerek her yaştan her eğitim kademesinden gençlerimizle sohbet ettik. İlk defa oy kullanacak 6 milyonun üzerinde sadece Diyarbakır'da 172 bine yakın gencimiz var. Biz bu buluşmalarda aynı zamanda gençlerimizle ortak geleceğimizi şekillendiriyoruz. Gençlik Kolları Başkanlığı'mızın ilk oyum Erdoğan'a, ilk oyum AK Parti'ye" sloganı aslında Türkiye Yüzyılının ayak sesleridir.

Bugün gündüzüyle gecesiyle huzur dolu bir Diyarbakır var. Şehrin 4 bir yanında ardı ardına yükselen fabrikalarda geleceğine sarılan insanların alın terleri haneleri doldurmuştur.