Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nde, Uluslararası Demokratlar Birliği heyetini kabul programında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

Meselesi millet ve memleket olan herkese kapımızı açık tutmalıyız. Herkesi birlik çatısı altında buluşturmaya çalışmalıyız. Mevcut üyelerimizle bağlarımızı tazelerken yeni üyelerimi partimize kazandırdık. Daha önce bir şekilde bizimle irtibatı olmuş fakat şimdi aramızda bulunmayan arkadaşlarımızla bağlarımızı tekrar yenilemeliyiz. AK Parti bünyesinde geçen seneden beri sürdürdüğümüz yeni üye seferberliği çok güzel bir örnek teşkil ediyor. Bu çalışmayla bir taraftan mevcut üyelerimizle bağlarımızı tazelerken aynı zamanda bir milyon 300 bin yeni üyeyi de partimize kazandırdık.

Siyasette olduğu gibi sivil toplumda da görev değişimi bir zorunluluktur.

Makamlar, mevkiler, koltuklar davamıza hizmet için birer vasıtadan ibarettir. Şahsımız dahil kimsenin bu unvanları, makamları araç olmaktan çıkartıp amaç haline getirmesine rıza gösteremeyiz.

Son 1 yıldır insanlık olarak koronavirüsle mücadele ediyoruz. Gelişmiş ülkeler dahil birçok ülkeyi hazırlıksız yakalanan ülkelere rağmen Türkiye bu süreci başarıyla yönetmiştir.  Cumhuriyet tarihinin en büyük tahliye operasyonunu gerçekleştirerek, 141 ülkeden 100 binden fazla vatandaşımızı ailesiyle buluşturduk. Türkiye tarihi ile medeniyet birikimi ile vatandaşlarına sahip çıkmasıyla büyük bir devlet olduğunu bir kez daha göstermiştir. Türkiye'nin bileğini bükemeyenler asimetrik yöntemlerle çelme takmaya çalışmaktadır.