Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özkan Uğur mesajı

Sanat camiasının usta isimlerinden biri olan Özkan Uğur vefat etti. Usta sanatçının ölümü siyaset ve sanat dünyasını yasa boğdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından, Özkan Uğur'a rahmet, ailesine başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özkan Uğur mesajı

Günlerdir yoğun bakımda olan usta sanatçı Özkan Uğur'dan ne yazık ki acı haber geldi. 2013 yılında lenfomaya yakalanan Özkan Uğur, yapılan tedaviler sonucunda 3 kez kanseri yenmişti. Ünlü ismin bir süredir yoğun bakımda olduğu ve entübe edildiği açıklanmıştı. Acı haberi Bakan Koca verdi.

 

 

Bakan Koca, yaptığı paylaşımla “Özkan Uğur’u kaybettik” dedi.

Usta sanatçının vefatı, siyaset ve sanat dünyasını yasa boğdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından vefat eden Özkan Uğur için başsağlığı mesajı paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bugün vefat haberini aldığımız, müzik alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi olan, ülkemizin sevilen ses ve sinema sanatçısı Özkan Uğur’a Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.