Cumhurbaşkanı Erdoğan Prag'da vatandaşlarla buluştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesine katılmak üzere Çek Cumhuriyeti'ne gitti. Bu sabah 10.20'de Esenboğa Havalimanından özel uçakla Çekya'nın başkenti Prag'a giden Erdoğan burada vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Prag'da vatandaşlarla buluştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyaret ettiği Çekya’nın başkenti Prag'da Türk ve Azerbaycanlı vatandaşlar tarafından sevgi seli ile karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi’ne katılmak üzere Çekya’nın başkenti Prag’a geldi. Erdoğan’ı taşıyan uçak TSİ 12.50'de Prag Vaclav Havel Havalimanı’na indi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Prag'da vatandaşlarla buluştu! - Resim : 1Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prag Kalesi’nde gerçekleştirilecek Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi öncesinde Prag Büyükelçiliği Rezidansı'na geçti.

Burada Erdoğan, Türk ve Azerbaycan vatandaşlarının büyük sevgi seli ile karşılandı. Türk ve Azerbaycan bayraklarıyla Erdoğan’ı bekleyen kalabalık, “Hoş geldin” sloganları attı. Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirerek, uzun uzun sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra rezidansa geçti. Erdoğan, buradan zirvenin gerçekleştirileceği Prag Kalesi’ne geçecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Büyükelçilik Rezidansı'na gelişi sırasında ise yoğun güvenlik önlemleri alınarak, büyükelçilik binasının bulunduğu sokak trafiğe kapatıldı.