Şimdiden alma hayali kuranların dikkatine... TOGG'da önemli fırsat

Tüm zamanların en büyüğü olarak detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan sosyal konut projesinin ardından yeni bir adımın da TOGG'da atılması bekleniyor. Yerli otomobilin fiyatının düşük olmamasının yanında ÖTV indirimi, peşinatsız uzun vade avantajı gibi avantajların sunulması üzerinde çalışıldığı kaydediliyor. İşte detaylar...

Şimdiden alma hayali kuranların dikkatine... TOGG'da önemli fırsat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın detaylarını duyurduğu, sosyal konut projesinin ardından yeni bir adımın da TOGG'da atılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tüm zamaların en büyük sosyal konut projesi olarak nitelediği projenin tanıtımında, 81 ilde 5 yıl içinde 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa ve 50 bin iş yerinin vatandaşın istifadesine sunulacağı açıklanmıştı.

TOGG'un fiyatının düşük olmayacağına ancak ÖTV indirimi, peşinatsız uzun vade avantajı gibi fırsatların vatandaşa sunulabileceği ifade edildi. Yerli otomobili üretecek fabrikanın 29 Ekim’de açılacağını hatırlatan parti kurmayları, yerli otomobilin satışına 2023 yılı seçimlerinden sonra, Mart ayı içinde başlanacağına işaret etti.