Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni yıl mesajı yayınladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan videolu yeni yıl mesajı yayınladı. Erdoğan, "2022 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından, "Türkiye’yi hedeflerine ulaştırmak için her yıl olduğu gibi 2021 yılında da durmadık, yola devam dedik, gece gündüz çalıştık. 2021 yılında neler mi yaptık… İsterseniz şöyle bir özet geçelim…" mesajını paylaştı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar...

Bir yılı daha geride bırakırken daha iyi bir yıl olması temennisiyle 2022'ye girmenin hazırlığını yapıyoruz. 2022 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. 2021 yılının bir önceki yıl gibi Koronavirüs salgını gölgesi altında geçirdik.

2021'i koronavirüs salgını gölgesinde geçirdik.

Ekonomide tarihi bir dönüşümü başlattık. Türk ekonomisinin uzun süre maruz kaldığı saldırılar oldu ama biz hazırlıklıyız. Döviz kurunda yaşanan dalgalanmayı aldığımız tedbirle ortadan kaldırdık.

Hedefimiz istikrar ve güveni kalıcı kılmak

Dövizdeki yükselişin durmayacağı propagandası ile kendi aklı ile yeni sinsilikler peşinde koşanlar olsa da bu güven iklimini kökleştirmekte kararlıyız.

Asgari ücretteki tarihi artışla çalışanların ve üreticilerin yanında olduğumuzu gösterdik.