Bakan Soylu'ya peş peşe sürpriz ziyaretler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret etti.

Bakan Soylu'ya peş peşe sürpriz ziyaretler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Oktay ve Nebati ziyarete ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Oktay, ''Ülkemizin huzur ve güvenliği için başarılı çalışmalar gerçekleştiren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettik.'' ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu'ya peş peşe sürpriz ziyaretler - Resim : 1

Bir ziyaret de Bakan Nebati'den

Bakan Nebati sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu 'yu makamında ziyaret ettik. Kalbi vatan aşkıyla çarpan, tecrübesi ve azmiyle ülkemizin yarınlara güvenli yolculuğunda pay sahiplerinden olan değerli kabine arkadaşıma çalışmalarında başarılar dilerim.'' açıklamasını yaptı.

Bakan Soylu'ya peş peşe sürpriz ziyaretler - Resim : 2

Bakan Kurum ise ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milletimizi yasa boğan her afette gece gündüz birlikte çalıştığımız, her acıda milletimize birlikte omuz verdiğimiz, vatanımızın huzuru için terör ve ihanet odaklarıyla mücadele eden İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu ziyaret ettik."

İçişleri Bakanı Soylu da ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum Beyefendi'ye Bakanlığımıza ziyareti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde millete hizmet yolunda yol arkadaşlığı için şükranlarımı sunuyorum." paylaşımında bulundu.

Bakan Soylu'ya peş peşe sürpriz ziyaretler - Resim : 3