Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: İlk turda işi bitireceğiz, göstergesi Ankara mitingi olacak

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Biz ilk turda bu işi bitireceğiz diyoruz, onun göstergesi de Ankara mitingi olacak" dedi. Oktay, müjdeler vermeye projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: İlk turda işi bitireceğiz, göstergesi Ankara mitingi olacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı’nın açılışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

30 Nisan’da yapılacak olan büyük Ankara mitingi hakkında sorulan soruyu, “Şimdi onunla meşgulüz, adapteyiz. Saha gerçekten çok güzel. Ankara’da geri bildirim çok sıcak. Biz ilk turda bu işi bitireceğiz diyoruz, onun göstergesi de Ankara mitingi olacak. Muhalefetin iddiasına bakmayın.

"MÜJDELER VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Müjdeler vermeye devam edeceklerini belirten Fuat Oktay, şu ifadeleri kullandı:

“Son 2 ayda bizim projelere bakın gerçekten her biri asrın projesi. Sektörel bazda öyle. Doğalgazı sadece yerin altından çıkarıp getirmiyorsunuz. Türkiye’nin enerji üssü olmasıyla alakalı, Türkiye’nin sektörde çok ciddi bir oyuncu olmasının ilk adımı. Şimdi petrolde çok ciddi müjdeler alıyoruz işte Gabar, sizde şahitsiniz terörün en yoğun olduğu yerdi.