Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan Kızılay mesajı: Genel Kurul’da gereken yapılır

Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili adayı Fuat Oktay, Kızılay hakkındaki eleştirilere yanıt vererek, “Kızılay’ın kendi genel kurulu vardır, kendi yönetimini kendisi belirler. Orada zaten gerekli tedbirler, gereken yapılır” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan Kızılay mesajı: Genel Kurul’da gereken yapılır

Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve AK Parti'nin Ankara Milletvekili adayı Fuat Oktay, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Oktay, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'a yönelik eleştirilere yanıt verdi.

NTV’de katıldığı yayında Oktay, Kızılay’a yönelik eleştiriler ile çadır satılmasına ilişkin soru üzerine şunları söyledi:

"BİZ DE ÜZÜLDÜK"

"Kızılay 155 yıllık bir kurum. Şu anda Türkiye'de genel bir konsensüs de var. Bireylerden kurumları ayrıştırmak lazım. Bu kurumların hepsi bizim. Siyasi tartışmaların malzemesi yapmamak lazım. Arzu ederdik ki bu tür tartışmalar olmasın, bu tür şeyler devreye girmesin. Kızılay’ın kendi genel kurulu vardır, kendi yönetimini kendisi belirler. Orada zaten gerekli tedbirler, gereken yapılır. Buna tabii ki herkes üzülmüştür. Biz de üzüldük, çadır satılması olayı vesaire bu konuların gündeme gelmesi olayına ama Kızılay hepimizin kurumudur, üzerinde titrememiz lazım."