Kabine toplantısı bugün! Bayram tatili kaç gün olacak?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Kurban Bayramı tatil süresi ve alınabilecek ek kısıtlamalar gündemiyle bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı kararı açıklayacak.

Kabine toplantısı bugün! Bayram tatili kaç gün olacak?

Herkesin merakla beklediği soruların cevaplarının karara bağlanacağı kabine toplantısı bugün gerçekleşecek. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, koronavirüs gündemiyle bugün toplanacak. Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağı, bayram için ek tedbir alınıp alınmayacağı toplantının ardından netlik kazanacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, salgındaki son durum ve Türkiye'de artışa geçen delta varyantına ilişkin kabine üyelerini bilgilendirecek.

Toplantıda aşı programı üzerinde özellikle durulacak. Aşılamanın ülke genelinde artması konusunda atılabilecek adımların değerlendirileceği toplantıda, aşı tedarikindeki yol haritası ve yerli aşı çalışmaları da ele alınacak.

Bayram tatili kaç gün olacak?

"Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacak?" sorusu da toplantıda ele alınacak. Kurban Bayramı tatili süresi ve turizm sezonuna ilişkin değerlendirmelerin de yapılması beklenen toplantıda, ekonomideki gelişmeler ile güvenlik ve dış politikaya ilişkin konular da görüşülecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, toplantının ardından yapacağı millete sesleniş konuşmasında, bayram tatili süresini açıklaması bekleniyor.