Cumhurbaşkanlığı’ndan 100. yıl mesajı: Cumhuriyet’in gururu içerisindeyiz

Cumhurbaşkanlığı resmi hesabından, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlandı. Yayımlanan mesajda, “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümüne kavuşmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz” denildi.

Cumhurbaşkanlığı’ndan 100. yıl mesajı: Cumhuriyet’in gururu içerisindeyiz

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ülke genelinde özel etkinliklerle kutlanıyor. Bugün Cumhuriyet’in 100. yaşını kutlayan Türkiye’de çok büyük bir gurur ve coşku yaşanıyor. Yurdun dört bir yanında evler, sokaklar, meydanlar bayraklarla donatıldı.

Cumhurbaşkanlığı'nın sosyal medya hesabından Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümü dolayısı ile bir mesaj paylaşıldı.

Cumhurbaşkanlığı’nın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümüne kavuşmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz.                                                                                                                                               

Başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Harbimizin kazanılmasında ve bu toprakları bize vatan kılmak için fedakârca mücadele eden tüm kahramanlarımızı saygıyla yâd ediyoruz.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Tam 100 yıl önce ağır bedeller ödeyerek kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti’ni birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde, muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Ülkemizde ve yurt dışında yaşayan tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun