Fenomen savcının paylaştığı videolar başını yaktı

Sosyal medya platformu Tik Tok'ta paylaştığı videolar gündem olan Cumhuriyet Savcısı Nusreddin Saltabaş, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) İkinci Dairesi tarafından açığa alındı.

Turgutlu Cumhuriyet Savcısı Nusreddin Saltabaş, sosyal medya hesaplarından paylaştığı çeşitli videolar nedeniyle Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) İkinci Dairesi tarafından görevden uzaklaştırıldı.

TikTok hesabında şarkılar söylediği, spor yaptığı yaptığı anlara ait paylaşımlarda bulunan Cumhuriyet Savcısı Nusreddin Saltabaş, sosyal medyada gündem oldu. Dikkat çeken videolarının yayılması sonrasında savcı, TikTok hesabını kapatmayı tercih etti.
Cumhuriyet Savcısı Nusreddin Saltabaş, sosyal medya platformlarından TikTok'ta çektiği eğlenceli videolar ile gündeme oturdu.

Şarkı söyleyip spor yapıyor

Savcının şarkılar söylerken, spor yaparken paylaştığı çeşitli videolar sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini çekti. Yoğun ilgi gören paylaşımlar, beğeni topladı.

Hesabını kapattı

Bu gelişmeyle birlikte söz konusu paylaşımlar da sosyal medyada gündem oldu. Beklemediği kadar ilgi gören Savcı Saltabaş'ın Tiktok hesabını kapattığı öğrenildi.