İşte Cüneyt Çakır'ın yeni görevi! Maaşı olay oldu

Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en önemli hakemlerinden olan Cüneyt Çakır geçtiğimiz sezonun sonunda hakemliği bırakmıştı. Çakır, TFF bünyesinde kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Eski hakemin aldığı maaş ise sosyal medyada gündem oldu.

İşte Cüneyt Çakır'ın yeni görevi! Maaşı olay oldu

Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en önemli hakemlerinden olan Cüneyt Çakır geçtiğimiz sezonun sonunda hakemliği bırakmıştı.

Çakır, TFF bünyesinde kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

İşte Cüneyt Çakır'ın yeni görevi! Maaşı olay oldu - Resim : 1Sabah'ın haberine göre; 45 yaşındaki Cüneyt Çakır'ın, Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptığı anlaşmayla hakem hocası olduğu öğrenildi. Tecrübeli ismin bu görev karşılığında ayda 100 bin TL alacağı belirtildi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, daha önce yaptığı açıklamada Çakır'ın yurt dışından birçok teklif almasına karşın gitmediğini ve Türk hakemliğine hizmet etmek istediğini ifade etmişti.

Cüneyt Çakır, geçen sezon mart ayında MHK tarafından yapılan operasyonda 13 hakemle birlikte liste dışı bırakılmış daha sonra Tahkim Kurulu kararıyla geri dönmüştü. Emektar hakeme, ligin 34. haftasındaki Antalyaspor-Kayserispor müsabakasında görev verilmişti.