Cüneyt Özdemir'in Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sözlerine Elçin Sangu'dan gündem yaratacak yanıt!

6'lı masanın adayının kim olacağı merakla beklenirken gazeteci Cüneyt Özdemir'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun destekçisi ile ilgili sözleri dikkat çekti. Özdemir'e gelen yanıtlardan biri ise ünlü oyuncu Elçin Sangu'ya aitti. Sangu'nun sözleri gündem yaratacak cinsten.

Cüneyt Özdemir'in Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sözlerine Elçin Sangu'dan gündem yaratacak yanıt!

"6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?" sorusu gündemden düşmezken, şu anda en çok öne çıkan isim Kemal Kılıçdaroğlu. Konuyla ilgili tartışmalar sürerken gazeteci Cüneyt Özdemir, Kılıçdaroğlu'nun en büyük destekçisini açıkladı. Özdemir'e yanıt ise ünlü oyuncu Elçin Sangu'dan geldi.

Cüneyt Özdemir, Kılıçdaroğlu'nun en büyük destekçisini açıkladı

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen en kuvvetli isimlerden biri olan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili tweet aran Cüneyt Özdemir, şunlar söyledi: "Kemal Kılıçdaroğlu’nun şu an en büyük destekçisi Nihal Bengisu Karaca! Evet, fıkra bu kadar…"

"Küçümsemeye çalışmak yeni moda"

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in bu tweetine karşılık olarak ünlü oyuncu Elçin Sangu'dan gündem yaratacak bir cevap geldi. Sangu'nun sosyal medyada dikkat çeken sözleri şöyle: "Yooo biz de gayet destekliyoruz. Küçümsemeye çalışmak da yeni moda oldu herhalde. Oysa bu tarz söylemlerin ne kadar kritik olduğunu siz daha iyi bilirsiniz…"

Cüneyt Özdemir'in Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sözlerine Elçin Sangu'dan gündem yaratacak yanıt! - Resim : 1