CZN Burak yaralı haliyle paylaştığı fotoğraflarla korkutmuştu! İlk açıklama geldi

CZN Burak olarak tanınan Burak Özdemir sosyal medya sayfasında paylaştığı fotoğraflar ile gündeme gelmişti. Fotoğrafta CZN Burak’ın suratında, gözünde ve vücudunun çeşitli bölgelerinde yaralar bulunuyordu. Sosyal medyada çok konuşulan fotoğrafların ardından CZN Burak’tan açıklama geldi.

Babası tarafından dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi olan ve aile şirketinden ayrıldığını duyuran CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, aile şirketinden ayrılıp İstanbul'da kendisine ait bir restoran açmıştı. Özdemir, son olarak yaptığı paylaşımla gündem oldu ve sevenlerini korkuttu.

Yemek videolarıyla fenomen olan ve 54.6 milyon takipçisi olan CZN Burak'ın gözü kanlı, boynu yaralı bir halde paylaştığı fotoğraflar hayranlarını endişelendirmişti.

CZN Burak yaralı haliyle paylaştığı fotoğraflarla korkutmuştu! İlk açıklama geldi - Resim : 1

Yurtdışında olan CZN Burak  Posta'ya verdiği röportajda  "Çok eski bir görüntü ve ben tekrar paylaştım. Ağır bir iş kazası geçirmiştim. Çünkü takipçilerimle dertleşmeyi seviyorum. Onlara bu noktaya kolay gelmediğimi anlatıyorum. Karamsar olmamaları gerektiği mesajını veriyorum. Asla kendime zarar vermedim. Ya da birileri bana zarar vermedi."

CZN Burak lakabıyla tanınan fenomen işletmeci Muhammet Burak Özdemir ile babası İsmail Özdemir'in aralarında birtakım sorunlar olduğu ve bu durumu yargıya taşıdıkları geçtiğimiz yıl iddia edilmişti.