Dağların eteklerinde görüntülendiler… Anne ile yavrusunun görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu… İzleyince içiniz ısınacak

Beyazlara bürünen Artvin’de, Kaçkar Dağları'nın eteklerinde yavru ayı ve annesinin kar üzerindeki oyunları görenleri mest etti. Dakikalarca oyun oynayan anne ve yavrusunun o anları bir pansiyon işletmecesi tarafından dron ile görüntülendi.

Artvin beyaza büründü kartpostallık görüntüler meydana geldi. Yaylaların, dağların eteklerinde ise vahşi yaşamın bir parçası olan hayvanlar kendini gösterdi. Kaçkar Dağının eteklerinde yer alan Yaylalar köyünde karların üzerinde kayarak oynayan yavru ayı ve annesinin keyifli halleri drone kamerasına yansıdı.

Dağların eteklerinde görüntülendiler… Anne ile yavrusunun görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu… İzleyince içiniz ısınacak - Resim : 1

“ANNE İLE YAVRUSUNUN EĞLENCELİ ANLARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ”

Kaçkar Pansiyon işletmecisi Cihat Bayram tarafından çekilen görüntülerde, anne ayı yavrusu ile kar üzerinde oyunlar oynuyor. Kar üzerinden önce yavru ayı daha sonra annesi kayıyor. Ayıların eğlenceli hallerini sosyal medya hesabında paylaşan Cihat Bayram, “Kaçkarlar da kayak sezonu hiç bitmez” başlığıyla paylaştı. Görüntüler ise büyük ilgi gördü.