Daha dünya üzerinde hiç kimse böyle bir su altı görüntüne şahit olmadı! Karaya ait olan canlı, suyun altına girdi. Onun, orada ne işi var

Dünya üzerinde görüp görülebilecek dünyanın en ilginç görüntüsü kaydedildi. Görenler gözlerine inanmakta güçlük çekti. Suyun altında karaya ait bir canlı olan köpek, özel bir kostüm giyerek dalış yaparken görüldü. Zengin olan sahibinin köpeğinin su altı dünyasını tanımasını istediği için böyle bir şey yaptığı ortaya çıktı.

Dünya üzerindeki en çılgın ve ilginç video, sosyal medyada paylaşıldı. Görenler gözlerine inanamadı. Evcil bir köpek, özel bir kostümle su altına dalış yaptı. Köpeğin sevimli hali izleyenleri gülümsetirken, binlerce kişi neden köpeğin su altında olduğunu merak etti. Daha sonra anlaşıldığı üzere köpeğin zengin sahibi, köpeğine böyle çılgın bir deneyim yaşatmak istemiş ve özel bir kostüm ayarlayarak onunla birlikte dalış yapmış. 

Daha dünya üzerinde hiç kimse böyle bir su altı görüntüne şahit olmadı! Karaya ait olan canlı, suyun altına girdi. Onun, orada ne işi var - Resim : 1

BİNLERCE KEZ İZLENDİ

Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler ise binlerce kez izlenirken çok sayıda da yorum aldı. Bir kullanıcı, "Basınç etkilemedi mi acaba merak ettim şu an" gibi köpeğin durumunu merak eden bir yorum atarken başka bir kullanıcı, "Hayvancağız endişeli ve korkmuş gibi yazık" yazdı.