Daha önce Başak burcu olan bir maymun görmeyenler bu videoyu izleyince hemen anlayacak. Uzatılan yiyeceği ağzına atmadan önce bomba bir şey yaptı

Daha önce Başak burcu olan bir maymun görmeyenler bu videoyu izleyince hemen onun Başak burcu olduğunu düşünecek. Minik maymun, kendisine uzatılan yiyeceği ağzına atmadan önce eliyle temizledi, paketini açtı ve o şekilde yedi. Sosyal medyada paylaşılan bir maymun görenleri, hem şaşırttı hem güldürdü.

Hayvanat bahçesinde yaşayan maymun, temizlik takıntısıyla dikkat çekti. Sosyal medyada o anları paylaşan kişi, maymunun temizlik takıntısı göstermek için cep telefonunun kayıt tuşuna bastı. Elindeki paketli yiyeceği önce yere sürttü, sonra da maymuna uzattı. Bunun üzerine maymunun yaptığı hareket izleyenleri hem güldürdü hemde şaşırttı. Maymunun, eğlenceli görüntüleri, düzen ve temizlik takıntısıyla meşhur olan Başak burcunun özelliklerine benzetildi. Maymunun da Başak burcu olduğuna dair espriler yapıldı. 

Daha önce Başak burcu olan bir maymun görmeyenler bu videoyu izleyince hemen anlayacak. Uzatılan yiyeceği ağzına atmadan önce bomba bir şey yaptı - Resim : 1

ÖNCE TEMİZLEDİ SONRA YEDİ

Yere sürülen ve kirlenmiş ambalaja önce dehşet içinde bakan maymun, eline aldı. Önce eliyle paketi sildi. Sonra paketi açtı, içinden çıkan keki de eliyle sildikten sonra yemeğe başladı. Daha sonra aynı maymunun benzer görüntüleri de paylaşıldı. Maymunun temizlik takıntısı, büyük ilgi gördü.