Daha önce kimse onu burada görmemişti. Bir anda caddelerde koşmaya başladı. Çevredekiler hemen ihbar etti

Daha önce kimsenin bölgede görmediği canlı, bir anda caddelerde koşmaya başladı. Herkesi şaşkına çeviren canlıyı ihbar edildikten sonra yetkililer tarafından araştırılmaya başlandı. Yetkililer, artık yerli olmayan bir tür olduğuna inanıldığını söyledi.

Daha önce kimse onu burada görmemişti. Bir anda caddelerde koşmaya başladı. Çevredekiler hemen ihbar etti

Tennessee'deki yaban hayatı yetkilileri, eyaletin doğu kesiminde birçok kez görülen beyaz geyiğin artık yerli olmayan bir tür olduğuna inanıldığını söyledi. Hayvan, Johnson City ve Jonesborough bölgelerinde görüldükten sonra başlangıçta albino veya alacalı beyaz kuyruklu geyik olarak tanımlandı, ancak Tennessee Yaban Hayatı Kaynakları Ajansı yetkilileri artık bunun Avrupa'ya özgü bir alageyik veya yerli bir sika geyiği olduğuna inanıyor.

 Daha önce kimse onu burada görmemişti. Bir anda caddelerde koşmaya başladı. Çevredekiler hemen ihbar etti - Resim : 1

KÖKENİNİ KİMSE BİLMİYOR

TWRA İletişim ve Sosyal Yardım Koordinatörü Matthew Cameron, Knox News'e "Kökeninden emin değiliz. Yakınlarda avlanma alanı olmadığı için hayvanın kime ait olduğunu tespit etmek zor olabilir." dedi. Doğu Tennessee'nin her yerinde beyaz geyik görüldüğü bildirildi ve Cameron bunların muhtemelen aynı hayvan olduğunu söyledi. "Hem sika geyiği hem de alageyik için kızgınlık Ekim ayına denk geliyor, bu yüzden bu geyiklerin neden bu kadar çok alanı kapladığı mantıklı" dedi. Cameron, Tennessee Tarım Bakanlığı'ndaki müfettişlerin bilgilendirildiğini söyledi.