Biletler rekor fiyattan satılacak! 2024'de en zenginler artık buraya seyahat edecek

ABD'li bir uzay şirketi turistleri uzaya gönderecek. Gemi inşa şirketinden 292 fit uzunluğunda bir nakliye gemisi satın alan firma yolcu kapsülünü uzaya sakin bir şekilde taşıyacağı ifade edildi

Biletler rekor fiyattan satılacak! 2024'de en zenginler artık buraya seyahat edecek

Uzay yolculukları artık mümkün ABD’de bir uzay firması turistleri devasa bir balon şeklinde kapsülle uzaya taşıyacak.İnsanları uzaya götürmeyi amaçlayan  şirket şimdi gemileri satın alarak onları 'yüzen uzay limanlarına' dönüştürüyor. Artık MS Voyager olarak adlandırılan gemi, insanlı uzay uçuşu için dünyanın ilk 'deniz uzay limanı' olacak. Söz konusu uzay balonuna binip gitmek isteyenlerin ödemesi gereken bilet fiyatı ise dudak uçuklattı.

Biletler rekor fiyattan satılacak! 2024'de en zenginler artık buraya seyahat edecek - Resim : 1

  2024 yılında uzaya gitmek mümkün

Firma yolculukların 2024 yılında başlayacağını belirtti. Bir futbol stadyumu büyüklüğündeki şişirilmiş bir balonla uzaya gidecek olan kapsül yaklaşık 100 bin fit yukarıdaki stratosfere seyahat edilecek ve yolculuklar altı saat sürecek.

 Biletler rekor fiyattan satılacak! 2024'de en zenginler artık buraya seyahat edecek - Resim : 2

İşte çok merak edilen bilet fiyatı

Yolcular, bir banyo, bar ve araç içi Wi-Fi ile eksiksiz olarak gelen kapsülün içinde seyahat edecek. Bu yolculuk için belirlenen tek kişilik bilet fiyatı ise 125 bin dolardan alıcılarına ulaşıyor. Firmanın web sitesine göre, 2024 için biletler ise tükendi.