Damat değil, Hannibal! Kayınpederinin dudağını ısırdı

Pendik’te damat ve ailesi, evden ayrılan eşinin babası ve kardeşinin aracının önünü kesip beyzbol sopalarıyla öldüresiye dövdü. Gözü dönen damat kayın pederinin dudağını ısırarak parçaladı.

Öfkeli koca ve aile bir araca doluşarak, evi terketen eşinin basının aracını takip etmeye başladı. Araçta gelin engelli kardeşi de vardı. Aracın önün kesen damat ile ailesi, yanlarında getirdikleri beyzbol sopalarıyla kayınpederine ve kayınbiraderine saldırmaya başladı.

 

Kayınpederinin azını ısırdı

Saldırgan aile hem aracın içerisindekilere hem de araca sopalar art arda vururken, saldırıya maruz kalan baba ve engelli oğlu neye uğradığını şaşırdı. Öfkeli damat bu sırada kayınpederinin dudaklarını ısırarak parçaladı. Saldırıya uğrayan baba ve oğlu başından ve ağzından yaralandı.

Hannibal filmini hatırlattı

Öfkeli damat ve ailesinin, eşinin babası ve kardeşine beyzbol sopalarıyla saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde damat ve ailesi araçları ile kayınpederinin aracının önünü kesiyor. Araçtan inen saldırganlar önünü kestikleri araçtakiler beyzbol sopalarıyla saldırıyor.