Damla Can’dan stüdyo’da büyük iddia! Ortalık karışacak, İki oyuncuyu açıkladı

Damla Can Survivor 2021’de kavga edecek iki kişiyi açıkladı. Can, "İkisi arasında bu gerilimi yaşayacağız" dedi.

Damla Can’dan stüdyo’da büyük iddia! Ortalık karışacak, İki oyuncuyu açıkladı

Survivor Panorama’da Survivor yarışmacılarının tartışıldığı porgramda eski Survivor yarışmacısı Damla Can flaş bir iddiada bulundu. 

Damla Can ilerleyen süreçte kavga edecek, aralarında büyük gerilim yaşanacak iki oyuncuyu açıkladı.Damla Can’dan stüdyo’da büyük iddia! Ortalık karışacak, İki oyuncuyu açıkladı - Resim : 1

Damla Can canlı yayında şu açıklamalarda bulundu "Aleyna yarışmada geri planda kaldı. Sonra da Aleyna sesini çıkartmaya başladı. Çünkü performansta, bir yerde bir yükselişe geçtikten sonra performans kovalıyor. Vay efendim Sen nasıl performans kovalarsın oldu.

 

Performans ödülü kazandıktan sonra Aleyna gaza geldi. Bu saatten sonra ben de istatisti tutayım artık. Performansla göz önüne çıkayım dedi. Bu durumda Ayşe'yi rahatsız etti. Sonra ben buraya arkadaş edinmeye gelmedimlerden konu buralara geldi. 

Ayşe ile Merve arasında tam olarak bu gerilimi izleyeceğiz. Merve'yi avantajı çıkardılar ilk başta. Daha sonra sana yine finalde bayrak yarışında Merve vardı.Kaptan da seçildi. Bu durum artık Ayşe'ye bir yerden sonra rahatsız etmeye başladı. Çünkü Ayşe geri planda kalmayı seven bir kadın yarışmacı değil.