Dan Bilzerian ABD başkanlığına adaylığını açıkladı

Amerika Birleşik Devletleri'nde 2020 seçimleri yaklaşırken, bir sonraki seçim için de adaylar çıkmaya devam ediyor. Kanye West'in ardından Instagram kralı Dan Bilzerian da 2024 seçimlerinde ABD Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Dan Bilzerian ABD başkanlığına adaylığını açıkladı

Lüks ve gösterişli hayatıyla bilinen ancak tam olarak ne iş yaptığı bilinmeyen sosyal medya fenomeni Dan Bilzerian, Kanye West’e karşı adaylık yarışına girebileceğini söyledi.

38 yaşındaki Bilzerian, bir etkinlikte gazetecilere Kanye West’in başkan adayı olduğunu açıklamasıyla ilgili yorum yaparken, Kanye West’in Hillary Clinton’dan daha iyi olacağını söyledikten sonra kendisinin de aday olacağını duyurdu.

TMZ, haberi, “Şaka yapıp yapmadığı net değil ama ağzından bu cümle çıktı ve resmen başkanlık adayı açıklaması yaptı. Dan Bilzerian 2024’te ABD başkanı olmak için yarışacak. Zaman gösterecek. Ardından ilginç bir soru geliyor. Kim Başkan Trump’ın onayını aldı?” ifadeleriyle verdi.

Bilzerian, daha önce ABD Başkanı Donald Trump ile çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, “Zayıflatılmış bir siyasi doğruluk çağında, filtrelenmemiş kalan insanlara saygı göstermek zorundasınız” yorumuyla Trump hayranlığını gözler önüne sermişti.

‘Instagram’ın Kralı’ olarak nam salan, Instagram’da yayımladığı ultra lüks hayatıyla dikkat çeken Dan Bilzerian’ın aslında ne iş yaptığı tam olarak bilinmese de bir poker oyuncusu olduğu ve bu sayede büyük kazanç elde ettiği tahmin ediliyor. (NTV)