Danla Bilic’in Ekonomist sevgilisi Poyraz Teoman kimdir? Poyraz Teoman Kaç Yaşında ve Nereli?

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic yeni bir aşka yelken açtı. Bilic ekonomist sevgilisiyle Tulum tatilinde verdiği pozlarla gündeme geldi. Danla Bilic’in ekonomist sevgilisi Poyraz Teoman kimdir?

Danla Bilic’in Ekonomist sevgilisi Poyraz Teoman kimdir? Poyraz Teoman Kaç Yaşında ve Nereli?

Sosyal medya platformu YouTube'da 3 Milyona yakın, Instagram'da 5,6 Milyon takipçisi olan ve Twitter'da da 3 Milyona yakın takipçisi olan Danla Bilic yeni bir aşka yelken açtı. Bilic Ekonomist sevgilisiyle Tulum tatilinde poz verdi. Peki Poyraz Teoman kimdir?

Danla Bilic’in Ekonomist sevgilisi Poyraz Teoman kimdir? Poyraz Teoman Kaç Yaşında ve Nereli? - Resim : 1

Poyraz Teoman Kimdir?

Youtube içerik üreticilerinden olan Danla Bilic’in yeni sevgilisi olarak bilinen Poyraz Teoman 3 Şubat 1995 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Danla Bilic ile Dubai’de görüntülenmesini ardından oldukça merak edilen bir isim haline geldi.  İkiliden herhangi bir sevgililik açıklaması gelmese de 14 Şubat Sevgililer Günü’nde samimi paylaşım yapmaları ile birlikte sevgili olabilecekleri iddiası güçlendi. Burada yaşayıp yine aynı şehirde eğitim hayatını sürdüren Poyraz Teoman’ın TED Ankara Koleji’nden mezun olduğu biliniyor. Hemen ardından üniversite tercihini ise İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi’nden yana kullanan Poyraz Teoman; 1 yıl olmak üzere Paris’te de eğitim aldı. Erasmus programının ardından yurda döndü ve şu anda ekonomist olarak çalıştığı biliniyor.

Danla Bilic’in Ekonomist sevgilisi Poyraz Teoman kimdir? Poyraz Teoman Kaç Yaşında ve Nereli? - Resim : 2

Danla Bilic’in Ekonomist sevgilisi Poyraz Teoman kimdir? Poyraz Teoman Kaç Yaşında ve Nereli? - Resim : 3

Danla Bilic’in Ekonomist sevgilisi Poyraz Teoman kimdir? Poyraz Teoman Kaç Yaşında ve Nereli? - Resim : 4