Danla Bilic’in yeni sevgilisi Yusuf Engin kimdir? Yusuf Engin kaç yaşında, nereli? Yusuf Engin mesleği?

Ünlü Youtuber Danla Bilic geçtiğimiz günlerde Yusuf Engin ile görüntülendi. Adı Danla Bilic ile aşk dedikodularına karışan Yusuf Engin merak edildi. Yusuf Engin kimdir? Yusuf Engin kaç yaşında, nereli? Yusuf Engin ne iş yapıyor?

Danla Bilic’in yeni sevgilisi Yusuf Engin kimdir? Yusuf Engin kaç yaşında, nereli? Yusuf Engin mesleği?

Danla Bilic 6 aydır birlikte olduğu sevgilisi Poyraz Teoman ile yollarını ayırmıştı. Poyraz Teomandan ani bir kararla ayrılan ünlü Youtuber Danla Bilic, geçtiğimiz günlerde Yusuf Engin ile görüntülendi. Danla Bilic’in yeni sevgilisi iş insanı Yusuf Engin merak konusu oldu. Peki, Danla Bilic'in yeni sevgilisi Yusuf Engin kimdir? Yusuf Engin mesleği ne, kaç yaşında?

Danla Bilic’in yeni sevgilisi Yusuf Engin kimdir? Yusuf Engin kaç yaşında, nereli? Yusuf Engin mesleği? - Resim : 1

Danla Bilic'in Yeni Sevgilisi Yusuf Engin Kimdir?

Ünlü Youtuber Danla Bilic, sevgilisi Poyraz Teoman’la ayrıldıktan sonra yeni aşka yelken açtı. Ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in yeni sevgilisi ünlü iş insanı Yusuf Engin oldu. Yusuf Engin ile birlikte görüntülenen Danla Bilic'in yeni sevgilisi kim merak edildi. Danla Bilic ile bir gece kulübünde öpüşürken görüntülenen Yusuf Engin kimdir?

Danla Bilic’in yeni sevgilisi Yusuf Engin kimdir? Yusuf Engin kaç yaşında, nereli? Yusuf Engin mesleği? - Resim : 2

Yusuf Engin, Engin Grup parfüm şirketinin hissedarlarından biridir. Yusuf Engin, Engin Grup Holding'te Engin Grup şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordur. Yusuf Engin, 20 yıl önce Rize’den İstanbul’a gelen Musa Engin'in oğludur. Yusuf Engin Bahçeşehir Üniversitesi'nde okumuştur ve mezun olmuştur. Yusuf Engin Rizelidir. Yusuf Engin'in kaç yaşında olduğuna net olarak ulaşılamasa da Yusuf Engin'in 30'lu yaşlarının başlarında olduğu bilinmektedir. Yusuf Engin bekardır, daha önce evlenmemiştir ve çocuğu yoktur. Engin Grup'un veliahtlarından biri olan Yusuf Engin, Engin Grup parfüm firmasının en yetkili isimlerinden biridir. Şimdilerde sosyal medya fenomeni Youtuber Danla Bilic ile birliktedir. Danla Bilic ile sevgili olan Yusuf Engin'i sık sık gündemde görmeye başlayacağız.

Danla Bilic’in yeni sevgilisi Yusuf Engin kimdir? Yusuf Engin kaç yaşında, nereli? Yusuf Engin mesleği? - Resim : 3

Yusuf Engin Ne İş Yapıyor? Yusuf Engin Mesleği

Ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile görüntülenen ve hakkında aşk iddiaları çıkan Yusuf Engin'in ne iş yaptığı, nerede çalıştığı ve mesleği merak ediliyor. Gerçek adıyla Neslihan Damla Aktepe yani Danla Bilic'in yeni sevgilisi iş adamıdır. Yusuf Engin iş adamıdır. Yusuf Engin, 'Engin Grup' parfüm şirketinin sahibidir. Yıllardır süregelen bir parfürmeri markası olan Engin Grup'un sahibi olan Yusuf Engin ile ünlü influencer Danla Bilic sevgilidir.