Dar mağara girişinden aşağı inen adam gördüğü manzarayla dehşete düştü! Minik canlı 200 kiloluk vahşi hayvanla 3 gün beraber yaşamış

İtfaiye ekipleri evcil bir canlının dar bir mağarada mahsur kaldığı ihbarını alınca hemen bölgeye gitti. Kolay bir kurtarma sanıyorlardı ama işler çok başka bir yere gitti. Mağara girişinden aşağı inen adam gördüğü manzarayla dehşete düştü.

Halatlı kurtarma ekibi, dar bir açıklığın 40 metre aşağısında mahsur kalan bir köpeği kurtarmak için mağaraya müdahale etti ve bir ayıyla karşılaştılar.

Waldens Creek Gönüllü İtfaiye Departmanı, Sevier İlçesi Teknik Halatlı Kurtarma Ekibinin, Charlie adlı bir köpeğin dar bir açıklıktan düşüp 12 metre aşağıda mahsur kalması üzerine devreye girdiğini söyledi.

200 KİLOLUK HAYVANLA KALMIŞ

Bakanlık, Charlie'nin üç gün boyunca mağarada mahsur kaldığını söyledi. Bir kurtarıcı mağaraya indirildi, ancak Charlie'nin mağarada yalnız olmadığını anlayınca hemen mağaradan çıktı; sadece birkaç metre ötede 200 kiloluk bir kara ayı vardı. Kurtarma ekipleri, ayının bölgeyi terk etmesini bekledi ve Charlie'yi yüzeye çıkarmak için aşağıya tekrar indi.

SUSUZ VE AÇ KALDI

Charlie aşağıda geçirdiği 3 günde çok fazla susuz ve aç kalmıştı. Güzel haber susuzluk ve açlığın dışında dışında herhangi bir yaralanma olmamıştı.