Defne Samyeli ile Serdar Bilgili ilişkisi başlamadan bitti mi?

Cem Yılmaz'dan geçen ekim ayında ayrılan Defne Samyeli'nin Bodrum tatilinde Serdar Bilgili ile yakınlaştığı gündeme gelmişti.

Defne Samyeli ile Serdar Bilgili ilişkisi başlamadan bitti mi?

Tekne tatili yapan ikilinin İstanbul'a da beraber döndüğü konuşulmuştu. Ancak Samyeli ile Bilgili'nin samimiyetinin tanıma aşamasında kaldığı iddia edildi.

Sol Yanım dizisinde Cansel Elçin'in eşini canlandırmaya hazırlanan, yeni şarkı hazırlayan ve bir de anlaşma yaptığı dev bir kampanyanın reklam filminde rol alan Samyeli'nin iş yoğunluğundan Bilgili ile görüşemediği öğrenildi.

Defne Samyeli ile Serdar Bilgili ilişkisi başlamadan bitti mi? - Resim : 1

Defne Samyeli kimdir?

Spiker, Sunucu, Oyuncu ve Köşe Yazarı Defne Samyeli, 17 Mart 1972 tarihinde İstanbul’da Kasımpaşa Deniz Hastanesi’nde dünyaya geldi. Aslen Malatya’lı olan Samyeli’nin annesi Sendegül Samyeli babası Haluk Samyeli’dir. Defne Samyeli’nin Amiral olan babası Haluk Samyeli Defne Samyeli 13 yaşındayken vefat etti.

Defne Samyeli, henüz çocukken TRT İstanbul Rasyosu’nun çocuk kadrosuna girdi. Nişantaşı Anadolu Lisesi’ni üçüncülükle bitirdi.

Boğaziçi Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü’ne girdi ancak iş hayatının yoğunluğu nedeniyle devam edemedi. Yıllar sonra yatay geçiş yaptığı İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu.

24 Nisan 1991 tarihinde katıldığı Magic Box’ın ya da sonraki adıyla İnter Star’ın güzellik yarışmasında “Türkiye üçüncü güzeli” oldu. Ardından Senegal’deki Avrupa Güzellik Yarışması’nda dördüncü oldu. Yarışmanın birincisi elendikten sonra Defne Samyeli üçüncülük tacını giydi.

İnterStar ekranlarında “Youngstar Galaxy” adlı bir gençlik programı, ardından “Salı Pazarı” adlı program ile sunuculuk yapmaya başladı. 1991 yılında Magic Box kanalında Ümit Aktan ile birlikte sunduğu sabah programı “İyi Günler Türkiye” ile popülerliği arttı.

Tuncay Özkan yönetimindeki Kanal D ana haber bülteninde haber sunuculuğu yaptı. Milliyet Gazetesi’nde köşe yazarlığı, ardından Show TV ana haber editörlüğü, sunuculuğu ve Güneş Gazetesi'nde köşe yazarlığı yaptı.

Defne Samyeli ile Serdar Bilgili ilişkisi başlamadan bitti mi? - Resim : 2

Serdar Bilgili kimdir?

Serdar Bilgili 1963 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

İlk öğretimi Ataköy İlkokulunda, orta ve liseyi ise Robert Kolej'de tamamladı. Yüksek ögretimi için Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) giden Serdar Bilgili, Redlands Üniversitesi'nde (Redlands, California) İşletme dalında eğitim gördü. ABD'deki eğitimini tamamladıktan sonra, 1983 yılında Viyana'da Birleşmiş Milletler'de bir sene staj yaptı. 1984 yılında Türkiye'ye dönüp iş hayatına atılan Serdar Bilgili'nin hali hazırda tekstil, inşaat ve turizm alanlarında faaliyet gösteren şirketleri bulunmaktadır.

Serdar Bilgili'nin BJK'daki yöneticilik kariyeri ise 1992 yılında BJK Yönetim Kurulu'na seçilmesiyle başladı.1992-98 yılları arasında aralıksız olarak Süleyman Seba başkanlığındaki BJK Yönetim Kurullarında görev alan Bilgili, bu süre zarfında Genel Sekreterlik ve Basın Sözcülüğü görevlerinde bulundu.Serdar Bilgili, 31 Mart 2002 günü rekor sayıda üyenin oy kullandığı seçimde yeniden Beşiktaş Kulübü başkanlığına seçildi, 2 yıl sonra 2004 yılında görevinden istifa etti. Serdar Bilgili Ebru Ipekci ile evlenmiş ve boşanmıştır. Bu evlilikten Lal Bilgili adında bir kızı olmuştur.

Nisan 2013’te Fransız model sevgilisi Amelie Latournald sayesinde 50 yaşında ikinci kez baba olmuştur.Serdar, ünlü haber sunucusu Nazlı Çelik ile 2015 yılında 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Madrid'de evlenmiş, altı ay sonra da boşanmıştı."