Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu 'Melih Bey Takımı' benzetmesine isyan etti!

Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, annesi Defne Samyeli'nin YouTube'da yaptığı programa konuk oldu. Talu, sosyal medyada kendisine ve ailesine gelen 'Melih Bey Takımı' yorumlarına isyan etti ve "bu erkeğe sırtını dayama fikri çok canımı sıkıyor. Hiçbirimiz öyle biri değiliz." ifadelerini kullandı.

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu 'Melih Bey Takımı' benzetmesine isyan etti!

Defne Samyeli ile Eren Talu'nun büyük kızı Deren Talu annesi Defne Samyeli’nin YouTube'da hazırladığı programına katıldı. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Deren Talu, sosyal medyada kendilerine yakıştırılan 'Melih Bey Takımı' benzetmelerine isyan etti. 

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu 'Melih Bey Takımı' benzetmesine isyan etti! - Resim : 1

Özel hayatıyla zaman zaman gündeme gelen Deren Talu, son olarak annesi Defne Samyeli'nin YouTube programına konuk oldu. 27 yaşındaki Deren, sosyal medyada kendisine ve ailesine gelen 'Melih Bey Takımı' yorumlarından rahatsızlık duyduğunu anlatarak, şu ifadeleri kullandı: Bu erkeğe sırtını dayama fikri çok canımı sıkıyor. Hiçbirimiz öyle biri değiliz. Özellikle sana (annesi Samyeli'ye) söylenmesi çok canımı sıkıyor. Sen çok güçlü, kendi ayakları üzerinde duran ve her şeyi kendi maddi imkanlarıyla sağlayan birisin. Büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

'MELİH BEY TAKIMI' NEDİR?

'Melih Bey Takımı', bir dönem Kanal D'de yayınlanarak reyting rekorları kıran 'Aşk-ı Memnu' dizisinde Firdevs Hanım ve kızları Bihter Yöreoğlu ile Peyker Yöreoğlu'na takılan bir isimdi.